- 30 Temmuz 2009
- 32.516
- 8.374
- 2.188
Bu arada sahaya girdiğinde sağa sola el kol yapıp yere yapıştığında 1 sene boyunca kamp yapmadı abi sakattı abi dediniz şimdi sahaya çıkamadı o yüzden oynamadıya nasıl geldi bu olay.
Kerem yada okan hadi diyelim suçlu olsun olm bir herif sonradan girdiği bir maçta 70 dakika koşan ligin en kötü bek oyuncularını geçemez mi?
Hırsızın hiç mi suçu yok yani.
Ayağında kocaman şişle oynayan adama niye oynuyor diye laf edilen yerde sağlıklı bir oyuncu formayı alamıyor ve bu konuda hocaya sataşmıyor, yönetime konuyu anlatmıyor son olarak da oynamıyorsam giderim demiyor parasına bakıyorsa hala mı başkalarını suçlayacağız.
Okan bu konuda ne kadar suçluysa kendisi de o kadar suçlu.
Şöyle bir Zaha yerine koyup empati yapalım mı?
10 sezon EPL’de oynuyorsun. Henüz 30 yaşındasın ve takımının starısın. Artık EPL temposu ağır geliyor ve daha fazla para kazanmak uğruna yeni maceralara atılmak istiyorsun. Sana dünya yıldızı maaşı veren bir takım var, CL’de falan da mücadele edecek. Kabul ediyorsun. Takımda PSG’den gelen bir yıldız daha var. Ondan sonra en fazla kazanan oyuncusun. Dolayısıyla ona göre muamele bekliyorsun. Ancak takımda sana yıldız muamelesi yapılmıyor, genelde ilk oyundan alınan sen oluyorsun. Tam form tutuyorum diyorsun. 3 maçta 4 gol atıp 1 asist yapıyorsun. Sonraki lig maçında yorgun diye 18’e kadroya alınmıyorsun. Sonraki 3 maçta ise (ki biri Fenerbahçe maçı) sonradan oyuna giriyorsun. Hatta bazı maçlarda 80’den sonra falan oyuna alıyor. Bak takımın yıldızlarından birisin. Düşünüyorsun “ulan Icardi’yi böyle kesebilirler mi?” diye. Adam sakat sakat oynarken ben kesiliyorum diyorsun.
Sonra tekrar 11’e dönüyorsun. 5 maçta 11 başlıyorsun. Bu arada istisnasız tüm maçlarda 55-65 arası oyundan alınıyorsun. Diğer yıldız hiç alınmıyor, sahada yürüyor ama yine de oynuyor. Ona rağmen bu 5 maçta 3 gol 2 asist yapıyorsun. Ve 6. Maç yine yedeksin. Yedek çıktığın ilk maçta da 1 gol atıp takımına galibiyeti getiriyorsun ama yine yedeksin. Sezon sonuna kadar da yedek kalıyorsun.
Yeni sezon başlıyor. Bir hırsla çalışmaya başlıyorsun. Hazırlık maçlarında hoca en çok sana süre veriyor. Sonra ilk lig maçında 11 başlatmıyor, yetmiyor son oyuncu değişikliği olarak 82’de oyuna alıyor. O da yetmiyor maç sonu seni suçlayan açıklamalar yapıyor.
Burada kim olursa olsun aynı şeyi hatta daha fazlasını yapardı. Adam 2 kez peşpeşe 11’de başarılı giderken durup dururken kesilmiş. Ki birinde 7 lig maçında 5 gol 2 asistle giderken kesilmiş. Diğerinde 5 lig maçında 4 gol 2 asist ile giderken kesilmiş. İddia ediyorum Okan Buruk, Icardi’ye Zaha’ya yaptıklarını değil, sadece geçen sezon formsuz olduğu, gol atmadığı dönemde bile kesip 4-5 maç yedek soyundursaydı, şu an bu takımın hocası değildi.