#14 Wilfried Zaha

Hepsi 5 sene once ama :)

Futbol'da dun yok, bugun var. Isim olarak haklisin ama mesela PSG veya Inter Icardi ile bizim Icardi arasinda bir alaka yok. Ya da Oliveira.

Gercekci olun biraz, bu adamlar kariyer zirvesinde Turkiye'ye gelmezdi. Bir tek Torreira'yi kandirdik bir sekilde, o da bence zirvedeki son senesinde..

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Angelinho, zaha, zaniolo, oliveira ve davinson düşüşte diyemezdin alindiklarinda. İcardide performanstan değil özel hayatindan dolayı sikintidaydi. Ziyech ve ndombele için haklisin

Adamı mevkisinden ettik, zaten dağılmaya müsait bir isim kerem ve toparlayamadı.

Herkes tutturmuş yok şu kadar asist yaptı yok şunu yaptı diye. Peki ezdiği topların sayısı. Asistin kaç katı.

Ki kerem sorunlu biri. Millet Zaha'ya laf söylüyor. Sorunlu diye. Zaha'ya yapılan mobbingin onda biri kereme yapılsaydı görürdüm ben olacakları.

Ayrıca Zaha ortada yokken marcao, van aanholt ile kavgaları bilinenler. Torreira ile antremanda kavga ettiğine dair söylenti ve resimler vardı. Gene Zaha oyunda bile değilken hatta Zaha sezon öncesi kampın en çok çalışanı iken okanın pat diye Zahayı hiçe sayıp keremi oyuna aldığı tinerci maçındaki devre arası olaylar.

Ben bir tane Zaha'yı bin tane Kereme bile tercih etmem.

keremin tam tersi Zaha'ya yapılmayan mobbing kalmadı. Ona rağmen YB maçında gördük ısınırken gol sevincini. Umursamayan adam tepki bile vermezdi.

Sapla saman o kadar karıştırılıyor ki taraftar doğrunun yolunu unuttu.

Son düzenleme:
Hepsi 5 sene once ama :)

Futbol'da dun yok, bugun var. Isim olarak haklisin ama mesela PSG veya Inter Icardi ile bizim Icardi arasinda bir alaka yok. Ya da Oliveira.

Gercekci olun biraz, bu adamlar kariyer zirvesinde Turkiye'ye gelmezdi. Bir tek Torreira'yi kandirdik bir sekilde, o da bence zirvedeki son senesinde..

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
5 sene önce falan değil, zaha bize gelmeden önceki sezon en iyi dribling yapan kanatlardandı,icardi yine golcü icardiydi ki zaten paçamızı kurtardı kaç maç,ayrıca hadi diyelim ki öyle bi zahmet pendiği ümraniyeyi rahat ve şiir gibi oyunla yenmek için bunların prime hallerine ihtiyaç duyma, çünkü onların kadrolarında hasan hüseyin var ve son olarak avrupada bizi madara eden takımlara bakın türkiye de andolu takımlarında 11e giremeyen oyuncular veya 18-19-20-21 yaşındaki genç çocuklar ve bu takımlar bizim anadolu takımlarını ezer geçer mi? Evet. O zaman kadro bahane olamaz,ki zaten süper kadromuz var daha ne alıcaz mbappe haalandı mı?ümraniye yi yenelim diye,yahu ziraatte bandırma ezdi bizi be

Sergio’nun ilk maçları.

Icardi’nin ilk maçları özellikle Başak maçında Daşşamıye ile mücadelesi

Mertens hadi belli yaşta artık

Lucas ilk geldiğinde topla daha fazla iş yapıyordu, boş koşan birine dönüştürdü

Nelsson’a her seferinde bok atıyor her seferinde de Nelsson kurtarıyor götünü herkes arazi olduğunda

Abdülkerim fiziksel olarak düştü, teknik ekip olarak bunun önüne geçemediler

Köhn ilk maçlarında sıfıra iniyorud topla, iyi şut atıyordu vs adam bomboş birine döndü

Zaha bire bir metriklerde ligin en iyisiydi, vücut dilinden uyumsuz oldu vs

Ziyech kafasına göre oynuyordu doğru ama ligin sonunda iyi işler yaptı bu devam ettirilebilirdi

Yarın Batshuayi de saçma sapan bir role bürünecek

Sara zaten Demirbay’ın iyisi, katkısı sınırlı olacak, çöpe atılan para

Jelert, Ali Turapl falan kapışır toplu oyunda en fazla, topsuz oyunda da bize uyması zor, adam alışmış kapanan takımda sivrilmeye.

Yönetim ve teknik heyette tek kişi kalmayacak şekilde kovulmalı bu ekibin başarısızlığı tescillendiği gün

Adama tüm imtiyazlar verildi utanması da yok taraftarla falan taşşak geçiyor hala
hangi hocaya böyle kadro kuruldu sanki ve hala daha atleticodan stoper , monacodan bek alınıyor, acaba okan savunucuları bu oyunculara da çöpmüş bunlar hocama iyi oyuncu almadılar derler ni?ne istiyorlar mbappe falan herhalde, sol bek A.davies sağ bek K.walker olunca ümraniyesporu yine kötü oyunla bireysel yetenekle yenicez inşAllah hadi bakalım : ) millet 18-20 yaşındaki kadro ile şiir gibi oynuyor

resmi olarak açıklanmadı sanırım? ya da ben mi kaçırdım? başlığı taşınmış ya.

Umarım lyon'da iyi oynar da komple kurtuluruz bu arkadaştan. Ziyech'i de alsalar keşke.

İlk sezon Kerem İcardi uyumu muazzamdı, gittiler Zaha’yı alıp Kerem’i farklı pozisyonda oynattılar. Hem Zaha’dan yararlanamadılar hem de Kerem İcardi uyumunu yok ettiler.

lyon tjk ile eşlemiş umarım bu sefer doğru taktikle oynatırsın takımını ağabey

erden ağabeyin ödesin
geri gelince öder bunlarla da vedalaşırız kendine yeni kulüp bakmaya başla

1725094524794.webp

Geri
Üst Alt