#14 Wilfried Zaha

Bu arkadaştan acil kurtulmak lazim. 1 sene daha bunun maaşı ödeyemeyiz

Oliveira gibi elimizde kaldi. Ve sonu da ayni olur maalesef. Cebinde parayla Yunanistan'a ugurlariz.

Bu tip atletizmiyle oynayan adamları belli bir yaştan sonra almamak lazım. Ağır bir ders oldu bize

Lyon taraftarı kötü oynamasına rağmen ilk maçta yaptığı asist sonrasında tıpkı Galatasaray taraftarı gibi Wilfried Zaha büyüsüne kapılır gibi oldu bir an ama Toulouse maçında çabucak gerçek yüzünü gördüler.

5C136B81-20B0-4636-A2DE-A64E50CC973D.gif

Aklı ndombeleden almış gibi durmakta. Fesih ederiz premier ligde bir yere gider şov yapar.
Acilen devre arasında lyondan geri çağırıp ingilteredeki finansal yükümlülüklerini karşılayacağımızı söyleyip premier lige gönderilmeli.

Oynarsa orada oynar bu herif. Sonra da bir şekilde belki zararı çıkaracak bir gelir getirir.

Ulan keitanin 3de1 i kadar oynasan raziydim. Tek adam geçemedin koşup dribling yaparak. Oysaki geldiğinde rakip beklere sürekli kart aldirir maçı kırar diye hayal kuruyordum. Bize ders olsun bu işler.

Aklı ndombeleden almış gibi durmakta. Fesih ederiz premier ligde bir yere gider şov yapar.
Acilen devre arasında lyondan geri çağırıp ingilteredeki finansal yükümlülüklerini karşılayacağımızı söyleyip premier lige gönderilmeli.

Oynarsa orada oynar bu herif. Sonra da bir şekilde belki zararı çıkaracak bir gelir getirir.

Ndombele'de o büyük sözlesme yüzünden motivasyon ve kilo sorunu vardi. Simdi yeni iyi bir sözlesme kapma icin fiziksel baya iyi durumda gibi duruyor ve ona göre motivasyonu vardi.
Zaha bence fiziksel o kadar gerilediki, adami istedigin kadar motive et birseye yaramaz gibi duruyor...

Yerinde olsam son bir sögüs olsun diye Araplara giderdim, orda 1 sene sonra Jordan Henderson gibi takilip sözlesmemi fesih edin deyip PL yapardim.

Geri
Üst Alt