Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.282
- 77.503
- 4.218
Zaha da Ziyech de 24 Eylül gibi ligde 5. hafta maçlarından itibaren sahaya sürmek lazım.Tam hazır olmadan oynamasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha da Ziyech de 24 Eylül gibi ligde 5. hafta maçlarından itibaren sahaya sürmek lazım.Tam hazır olmadan oynamasın
Biraz gül demisler muhtemelen ben böyle gülüs görmedimYüzü gülüyor.
internette chat yaptığınız fblilerin etkisinde kalıp konuya girmek yasaktır
Aslında şakavari sataşmaydı ama dozunu kaçırdıysak affolaİyi de önce sen bana hakaret ettin "..... _okmuş, çıkarmış" diyerek. Ne gerek vardı böyle bir ifadeye senle ilgisi olmayan bir durumda. Yazdığın doğrudan bana küfür değil miydi. Kaldı ki kullandığın gibi bir durum da olmadı. Hayri bana laf etti, ben de aynı tonda cevabını verdim, kimse kimseye sokup çıkarmadı yani.
Hastane sponsorluğunu boşuna mı aldıkBonservisi yok diye sakat adamları toplamak. Müthiş bir fikir!
Riske atmaya gerek yok. Onumuzdeki sene baslatir ve tum sezon faydalaniriz.Aralık ortasında oynamaya başlatır herhalde Okan hoca
Kolpadan kaçınalım.fiziği bana benziyor benimde fiziğim çok hayvansıdır.
Olabiliyor böyle şeyler ve bazen gerebiliyor bizi. Sen de kusura bakma.Aslında şakavari sataşmaydı ama dozunu kaçırdıysak affola