#14 Wilfried Zaha

Milli aradan sonra zahmet olmazsa tabi hazırlanabilirler ise beyefendiyi artık saha da görmeyi umuyoruz.

Yoksa yanlışlıkla aldığı ayranı ekşitip ekşitip içireceğiz.

Palace'da Zaha'dan sonra Olise'da bu yaz hamstring sakatlığı yaşadı hatta Zaha'nın 2. grade Olise 3. grade onun dönüşü daha uzun sürecek 3-4 ayı bulacak döner dönmez o da bir anda oynayamaz.

Zaha için biraz daha süreç lazım gerekirse 2 hafta daha oynatmayıp tam hazır olunca sahaya sürülmeli Samsunspor maçında da süre verilmemeli iyice güçlensin geç olsun güç olmasın.

Kendisini izlemek istiyoruz @galatasaray derhal açıklama, ne zaman oynayacak

16414.jpg

cl macını kacırmak istemez kopenag macında sahada olacaktır

Falcao kadar katkı versin yeter, ama benim umudum var ya. Iyi seylef yasayacagiz ileride. Ama ne zaman?! Bekleyip gorecegiz

copenhag maçının 2. yarısında oyuna sokar hoca.

asıl hedef maçı ekim başında manchester maçı olacaktır.

Kopenhag maçında 30+ dakika oynaması için Samsun maçında da süre alması gerek bence

Hocanın söylemlerinden anladığım önümüzdeki günlerde takımla çalışmaya başlayacak, milli ara hazırlık maçlarında dakika bulacak, Samsun maçında 20-30 dakika oynayacak. Ondan sonra Kopenhag maçında ihtiyaca göre devre arasından itibaren izleriz kendisini

Konuya girdim canım ayran çekti, seviyorum baya, sık sık olmasa da tüketiyorum, bir hafta önce içmiştim şimdi yine canım çekti :asd: Zaha konusuna girip böyle bir şey yaşamayı tahmin etmemiştim

Kendisinden verim alamazsak cok uzulurum sahsen atletik kanat/forvet oyuncularina hasta biri olarak zahaya bayilmamak mumkun degil bu tarzda alabilecegimizin en iyisini aldik gercekten ligde yapabileceklerinin bir siniri oldugunu dusunmuyorum felfana yapar ortaligi

Geri
Üst Alt