#14 Wilfried Zaha

F6fokvuXEAAMjYG

Maç eksiği bariz belli ve ürkek oynuyor aynen tete nin ilk zamanları gibi takıma da yabancı ,hoca ısrarla oynatmali

Kalite akıyor. Ama hazır olmadığı çok bariz. Zamanla kendine gelecektir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha etkili olmasını beklerdim.Tabiki kaliteli oyuncu fakat sanki burada çok abartılıyor gibi.bence hem takım oyununda hemde bireysel oyuncu performanslarında hazır olmama olayınıda çok abartiyoruz.

Maç kondisyonu farklı bir olay, henüz beyin ve vücut senkron çalışmıyor belli ki. Çoğunlukla basit oynamaya çalıştı, birebir denemelerinin çoğunda da rakibin içinden geçmeye yeltendi hep. Bir kere geçebildi, onda da kestiği top gol oldu. En azından bu asist motivasyonunu ve özgüvenini artırabilir. Ama artık maç oynamalı, ciddi süreler alması lazım ki, kendine gelebilsin.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sonuçta daha takımla 1 hafta önce idmanlara başladı. Tam olarak hazır olmaması çok doğal. Ona rağmen asistini yaptı 1 milyon euro kazandırdı bize. Kalitesi çok belli.

Bu adamın her maç sahada kalması lazım, maç oynadıkça hazır olacak, hazır olduğunda da çok etkili olacak, çünkü top saklıyor, dediğim gibi artık ben yoruldum diyene kadar oynamalı çünkü fizik olarak çok kötü durumda

Zaha soldayken kerem 10 noda olmaz, bu adama saç baş yoldurur. En iyi yerlimiz dediğimiz adamın yerine en iyi transferimizi yaptık. Beraber oynatalım desek imkanı yok oynayamazlar da.

Geri
Üst Alt