#14 Wilfried Zaha

Dünya starı getirmişsin şu salak miy miy şarkıyla mi çıkarttın sahaya Allah aşkına keşke görmeseydim şu videoyu yaa bu saat olmuş yat uyu belki denk gelmezdim. Korkum şu ki bu şarkıyı inşallah gollerden sonra falan çalmazlar.

Hay sizin ali cabbariniza. Baska müzik yoktur sanki. Hadi tanitimda oynattiniz burda bari daha görkemli müzik secseydiniz.
%100

hele hele gol müziği felan düşünülmesin bile
bu düşünce varsa ivedilikle vazgeçilmeli

ilk duyururken paylaştık bitti gitti

Zaha sahaya Ali cabbar eşliğinde mi çıktı gerçekten

Rezil seçimler yaw.

aşkın olayımı da ilk zamanlar eleştirdiğim için laf yemiştim burada. bu da öyle

Bu rezalet seçimleri kim yapıyorsa parça seçiminden uzak durması lzm bundan sonra

not: Zahanın mizacı böyle tutup kolundan zorla getirilmiş gibi bir düşünceye girmeyin. zamanla alışırsınız

şu ali cabbarı keselim pls

ayrıca biz bu adamın kafasına silah dayayıp mı getirdik mizacı mı böyle anlamadım
Mizacı böyle. Premier ligde de böyleydi çok sıcak bir adam değil. Bu açıdan Halil Dervişoğlu’na benziyor. Bi Icardi sıcaklığı beklememek lazım. Bizdeki ortamla zamanla biraz açılabilir belki :)

Mizacı böyle. Premier ligde de böyleydi çok sıcak bir adam değil. Bu açıdan Halil Dervişoğlu’na benziyor. Bi Icardi sıcaklığı beklememek lazım. Bizdeki ortamla zamanla biraz açılabilir belki :)
Kaçıncı hafta mertens parmaklar sence?

World Class bir oyuncu. İzlerken duruşu mest etti hele İcardi ile yanyana geldiklerinde benim heyecan evereste çıktı. Çok şanslıyız. Doyasıya izleyelim Zaha ağabeyi.
20230730_223231.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

allahınız varsa bu adama ali cabbar şarkısını yapıştırmayın

bırakın bu şarkı işini abi yapamıyorsunuz

aşkın olayım, o sen olsan bari ali cabbar. seçmece misiniz birader. fenev bunları seçse ben dalga geçerim.

bu ali cabbar olayi nedir gencler?

ingiltere premier liginde bunları yapan adam TR'de ki stoperleri ters ayakta nasıl yakalar hayali bile güzel.

İngiltere Premier Ligi'nin sembol adamlarından birini aldık, ligin en etkili kanat oyuncularından biriydi her sezon istikrarlı bir şekilde takımına katkı verdi tek eksiklik büyük bir takımda kendini kanıtlama şansı elde edemedi onuda bizde başaracak

İngiltere Premier Ligi'nin sembol adamlarından birini aldık, ligin en etkili kanat oyuncularından biriydi her sezon istikrarlı bir şekilde takımına katkı verdi tek eksiklik büyük bir takımda kendini kanıtlama şansı elde edemedi onuda bizde başaracak
Taraftar her hareketinde oooo oooooo alkış yaptıkça şov yapacaktır

Geri
Üst Alt