#14 Wilfried Zaha

Bu adam bir yerliyi dövecek sezon bitmeden ama Kim olacak bilmiyorum.

Iki Kerem arasinda karar veremedim bunlardan birisi dayak yiyebilir

Marcao kerem olayını yaşarız givime geliyor yine. Çok agresif

Takımdaki herkese teker teker sovsen yeridir. Arabistan'a giden Ronaldo gibi takıldı macta

Adam kac kere kosu gösterdi kimse görmedi

Her defasinda isyan etti.

Top ayagina geldiginde klasini belli ediyor

Bu adam epl de bile fark yaratan bir oyuncuydu burada ligin içinden geçeceğinden adım gibi eminim de vücut dili felaket iticiydi. Yani Tete ve Zaha kanatları tam kumar oldu, geçen seneki takım uyumu bozulmaz umarım.

Kerem ile Zaha uyumu nasıl olacak merak ediyorum. Biraz endişeliyim. Çok üst üste binecekler gibi geldi bana.

Bu adam bir yerliyi dövecek sezon bitmeden ama Kim olacak bilmiyorum.

Iki Kerem arasinda karar veremedim bunlardan birisi dayak yiyebilir

Geçen sene Icardi, Kerem ve Barış ikilisini dövmedi de, Zaha Icardi kadar sabırlı olmayabilir. Böyle saçma sapan bir kadro planlaması da olmaz. Sen Icardi ve Zaha gibi dünyada her takımda oynayacak futbol zekasına sahip adamların yanına, her 10 toptan 8'ini kaybeden adamları dikiyorsun. Hele Barış Alper denen eleman Rizesporda filan yedek olur anca.

İcardi dışında takımdaki 2. yldız oyuncumuz. Korkarak soylemelıyım ki dogru yonetılmezse ve takım ayak uyduramazsa gider bu adam durmaz burada.

bugün berbattı ama hep böyle olmaz. kötü gününde hiç çekilmiyor
ama soldan uzaklaştırırsak o da sallanacak. bilmiyorum nasıl kuracağız kadroyu
çorba ettik gibi geliyor ama hayırlısı
gecen seneki kadroyu koruyup (gomis dahil) 2 orta saha yeterdi, dedik o kadar

muhtemelen mertens kesik yer

Kalitesi belli oluyor. Sahada rezil bir takım, kenarda ne yaptığını bilmeyen bir hoca olunca ne Zaha'nın ne de Icardi'nin yapabileceği bir şey yok. Takım ve hocanın toparlanması lazım.

Geri
Üst Alt