#14 Wilfried Zaha

Erden Timur kadroyu neden geniş tutuyor çok net belli oluyor. Geçen sezonda hazırlık maçlarında seferovic iyi oynuyordu kimimiz icardi icin lüks dedi ama seferovic tutmadi icardi tuttu.
Yunus varken rashica gerek yok deniliyordu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen sene herkes bir santrafor daha istiyordu, Icardi ile ilgili çekinceler vardı o da özel hayatıyla alakalıydı Belotti daha çok isteniyordu ama santrafor almayalım diyen kimseyi hatırlamıyorum. Kanat konusunda da herkes bir tane yabancı kanat istiyordu hatta santrafordan öncelikli görülüyordu bu, tamamen yanlış hatırlıyorsun bu kısmı.

Diğer yandan Kerem ve Zaha diye sol açık rotasyonu olmaz yerli sınırı olan ortamda.

Rashica ve Zaha'yı bu adamları aldığımı İngiltere'de karşılaştırıp şu cümleyi kursan muhtemelen deli gömleği giydirirler renktaş.

Geçen sene de Mauro için benzer cümleleri kuruldu, kurduk. Sonuç ortada. Az zaman verip sakin olmakta fayda var.
Kalite ve teknik olarak değil devamlılık anlamında karşılaştırdım kardeş

Geçen sene herkes bir santrafor daha istiyordu, Icardi ile ilgili çekinceler vardı o da özel hayatıyla alakalıydı Belotti daha çok isteniyordu ama santrafor almayalım diyen kimseyi hatırlamıyorum. Kanat konusunda da herkes bir tane yabancı kanat istiyordu hatta santrafordan öncelikli görülüyordu bu, tamamen yanlış hatırlıyorsun bu kısmı.

Diğer yandan Kerem ve Zaha diye sol açık rotasyonu olmaz yerli sınırı olan ortamda.
Evet isteniliyordu ama yedek isteniliyordu, icardi lüks gözüktü.

araplara satılmalı

Geri
Üst Alt