#14 Wilfried Zaha

Evet isteniliyordu ama yedek isteniliyordu, icardi lüks gözüktü.
Nereyi kastediyorsun bilmiyorum ama forumda böyle bir durum söz konusu değildi. Erden bile Seferovic’ten daha iyi bir santrafor alacağız demişti. Herkesin daha iyi bir santrafor beklentisi vardı ama öncelik kanattı.

Hoca açıkladı, önemli bir sakatlığı yokmuş. Daha da hazır olması için ortak bir karar aldık dedi.

Sıkıntı yoktur umarım aşırı memnuniyetsizlik var gibi. Şampiyonlar liginde oynayacak ömrü hayatında cyristal palace premier ligde 12.lik yarışı verdin her sezon biraz çeki duzen ver kendine adamı gereriz gerer.

Kimi futbolcu çok güler kimisi gülmez çok takılmayın fiziksel olarak %100 hazır olsun bu ligin içinden altından üstünden her yerden geçer. EPL'de 3-4 sene önce ne rakamlar veriliyordu adam futbol oynamak istiyor para için gitse Arabistan'a gider 25-30 m euro senelik kazanırdı.

Angelino içinde ilk geldiğinde tonla laf söyleniyordu az sabredin fiziksel olarak güçlensin zaten şova başlar.

Uyum sorunu yaşadığını düşünüyorum, yıllarca ingilterede yaşayıp turkiyeye ayak uydurmak zor, karaktere göre de değişir. Adam geldikten 10 gün sonra kayseri deplasmanına gitti. Kültürü tanımıyor vs. Zamanla alışır

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uyum sorunu yaşadığını düşünüyorum, yıllarca ingilterede yaşayıp turkiyeye ayak uydurmak zor, karaktere göre de değişir. Adam geldikten 10 gün sonra kayseri deplasmanına gitti. Kültürü tanımıyor vs. Zamanla alışır

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
senelerce sadece tek bir takımda oynadı ve o takımında tek yıldızıydı...şimdi ise burada tek yıldız değil ama yinede takıma ayak uydurursa paramparça eder bizim ligdeki defansları...

SM-F936B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

buranın agasının icardi oldugunu bu mac sonrası ayıkmıstır

böyle soğuk yapıda bi topçunun bizde tuttuğunu görmedim ne yazık ki keremi kesemez gibi görünüyor

stada bile gelmemıs

Burada yazan bazi arkadaslar acaba hayatlarinda da insanlari boyle mi elestiriyor?

Adam sakatliktan yeni cikiyor, yeni bir ulkeye ve takima gelmis. Biraz sabir. Bu adam bu ligin icinden gececek.

Bu arada Kerem'i zaten kesmeyecek. Ligde beraber oynayacaklar.

Adam 4 yaşından beri İngiltere'de Londra'da yaşamış, bambaşka bir ülkeye ilk adımını atıyor. Biraz sakin olun, sabırlı olun arkadaşlar. Boey, Nelsson gibi güldüğü anların az olduğu futbolcularımız da var ve gayet de başarılı bir şekilde formamızı terletiyorlar. İnsanların yüzüne bakıp niyetini okumak çok sağlıklı değil. Atacağı ilk golden sonra taraftarla birleşir.

Sert bir yapısı var ki bu zaten adamı en bilinen yönüydü. Keyfi de gayet yerinde;

İngiltere performanslari

şans yaratma:
zaha: 1.47
ziyech: 1.44

asist beklentisi:

zaha: 0.18
ziyech: 0.17

xg:

zaha: 0.18
ziyech: 0.28

Geri
Üst Alt