#14 Wilfried Zaha

Herif oynamadığı maçta eleştiri almış.

Konular karıştırılmış herhalde yoksa hiç sağlıklı bir durum değil bu

bizim taraftarın da fenerlilerin algısına direkt kapılması, onların yolundan gitmesi çok başka bi kafa

Mac icinde sinirli ve gergin olmasi disinda suan bir sorun görmüyorum. Gönül.isterdiki hazir bir sekilde gelip hemen ilk 11 baslasin, malesef transfer politikamiz genelde kendi takiminda antremanlara katilmayan futbolcular üzeri oldu, gerci Zaha sakat geldi ama hazir olana dek bunun cilesini cekecegiz artik.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mac eksikligi var deniyor ama idman görüntülerinde yok bunu kim nasil aciklayacak merak ediyorm

zahayı ali koç kaçırmış olabilr mi

Hazır olmadan sahaya atılıp taraftara ve rakibe karşı yem edilmemesi durumunu kabul ediyorum. Durum yakında netleşecektir. Sabırlı olmak gerekir...

Oynamak istemediğini zannetmiyorum ortalığı ayağa kaldırmaya, rakiplerin tuzağına düşmeye gerek yok. Zaha son maçla ilgili bazı kutlama postlarını beğenmiş sosyal medyada. Husursuz olsa beğenmezdi. Sakatlıktan döndü adam biraz zaman tanımak lazım.

hocanında dediği gibi hazır olunca oynar sürekli kurcalayıp spekülasyon yapmayalım.

Ee ne zaman oynayacak Zaha şimdi? hazır olacağı süreçle ilgili de bir haber yok. Sacha Boey'in sakatım diyerek arazi olduğu karanlık döneme benzemez inş süreç!!

Geri
Üst Alt