#14 Wilfried Zaha

Adam mizacından dolayı bir kere sevimsiz, bir de bu sakatlık halleriyle baya bir sıkıntı yaratacak gibi bize. Zaten oldum olası fenerle girişilen transfer çalımlarından kimseye bir hayır gelmeyeceğini yaşayarak görüyoruz. Umuyorum yanılan ben olurum ve bu adam İcardi' den sonra ki en güvendiğimiz adam olur.

Zaha malesef negatif başladı. Umarım normal bir sakatlıktır. Miiletin diline dolanmak sorun değil. Rakipler aldığımız her oyuncu için bunları söylüyor. Önemli olan pozitif enerjiyi negatife çevirmesin.

Milli maç arasından sonraki ilk maç sahada olmaz ise malesef sezonu böyle geçirecek demektir. Ondan önceki maçlarda olursa takıma uyumuna ve performansına bakalım. Taraftarı umutlandırırsa gerisi gelir. Ama iki maç oynayıp 3 maç olmazsa işte o zaman taraftarın beklentisi negatife döner.

Bir iki kötü sonuçta ilk hedef olacak transfer gibi görünüyor.

Bekleyip görelim.

Ona bakarsan bir de Falcao başlığı da var renktaş. İnşallah bu süreç doğru yönetilir ve sonu Falcao’ya benzemez.
ben kesinlikle sonu aynı olur ya da olmazı kastetmiyorum aslında ortada hiçbir şey yokken bu kadar abartı şeyler yazıp sene sonu hiçbir şey olmamış gibi devam edilmesini kaldıramıyorum

el birliğiyle biraz daha gömelim, haftaya ilk 11 başlar böylelikle, vurun acımayın vuruunn.

Ben de hava neden sıcak diyorum.. Meğer bu başlıktaki yangındanmış

insanlar kendilerine çatacak, dert olacak, problem edecek yer arıyor

Hazir olmadigini kayseri macinda oyuna girdiginde anlatmaya calistik ama aramizda bazi akillilar neden ilk 11 oynamadigini sorguluyordu

Mayis ayindan bu yana oynamamis dogru duzgun kamp görmemis adamin oynamasini bekliyorsunuz bilgisayar basindan

Biraz sabir edin,hazir duruma geldiginde takimin en önemli oyuncularindan biri olacak

kayseri maçında 50 çeşit aksiyon yarattı
slovenya maçında 15-20 dk as sayılacak takımla oynadı sonra takım 10 kişi kaldı ve okan topçuya benzeyen herkesi çıkarmıştı
herif oynadığı 50 küsür dkda fevkalade değerli gözüktü ki bunlar kendisi için hz. maçı hüvyetinde zira hz maçına dahi çıkmadı, takımla da az idman yaptı. hücumdaki ortaklarına alışması, fiziki olarak hazır olması fln gerçekleştiğinde ligin ve forumdaki bazı tiplerin ensesine tokadı basacağından kimsenin şüphesi olmamalı.

Geri
Üst Alt