#14 Wilfried Zaha

Antrenmana çıkmıyor diyorsunuz ısrarla ama bireysel çalışma görüntüleri düşmüştü iki gün önce.

Hoca hazır değil demiş olabilir 10 yıldır oynadığı kulübü bırakıp gelmiş yeni ortam yeni insanlar yeterince düzgün geçmemiş bir hazırlık dönemi vs vs bunlar gayet tabi olabilir ama

Bazıları zannedersin fanatik fbli bjkli gibi boş boş konuşup duruyor sırf zahaya bir kulp takalım havasındalar

Az kaldı bir iki haftaya zaha alayına kulpu takacak ama

Belli ki adam sakat gelmiş.. Adamın bu durumunun kalıcı olduğunu düşünmek hayalperestlik.. 2+2=4... Bekleyeceksin 3-4 hafta hatta form tutana kadar belki 2 ay.. İyice iyileşecek sonra oturacaksın herifin ligin içinden geçmesini izleyeceksin.. Geçen sezon sadece Kerem vardı sol kanatta.. Varsın 3-4 hafta daha keyfini çıkarsın.

6 aydır top oynamıyor ve sakat geldi..
transfer sürecinde tedavi ile ilgili hiçbir şey yapılmamış haliyle kondisyon olsun fizik gücü olsun bitik durumda...

Kesinlikle taraftarın gazına gelerek ısrarla oynatılmaya gidilmemeli...Gerekirse milli aranın dönüşüne kadar oynatılmasın..

Sabır edeceğiz ki ligin içinden geçecek..

Bir de taraftarımızın zahan nın ayağına top geldiğinde ovvv ovvv demesine deli oluyorum.. arap klubü değiliz buraya iki sükseli hareket çeksin diye almadık bize avrupada kupa kazandırsın diye o kadar para döktük ..

Az sabır...

Zaha kendisini hazır hissetmeden maça çıkmayacak belli ki. Sabretmek lazım, takım düzeni oturmadan da oynamaması daha hayırlı olur, yoksa bizim yangın tayfa bunu da 2 maça asar, keser.

Aa pardon şimdi de sakat adamı bize itelediler diye ağlıyorlar

Harbiden antreman ile ilgili bir bilgi var mi?
Özel mi calisiyor, her hangi bir fotoda yok cünku?

Kendisiyle ilgili bilgi verilmeyip rakiplere malzeme edilmesi güzel değil. Vallahi ben de şüphe duymaya başladım nedir yani sakatsa nasıl süre aldı? O maçta mı sakatlandı ne oldu söyleyin bilelim. Söylenmeyecek bir şeyler var diye düşünüyor insan.

Sabırlı olmak lazım. Bu adam CL maçları gelirken kendini riske atmak istemez.

Oynamaya başladığında çok farklı bir kanat performansı görürüz. Biz hızlı ama tekniği zayıf kanatlar kullandık hep. Şimdi Zaha gibi tekniği üst düzey bir kanat oynayacak.

Kronik olmasın yeter. Öyle bir durum varsa da zaten sağlık testlerini geçemezdi diye düşünüyorum. En kötü ihtimal Erden Baba bir çare bulur.

Icardi'den sonra en iyi transferimizdir. Hazır halde sahaya çıktığında acayip şeyler izleyeceğiz.

Icardi de izin verilip arjantine gittiğinde bu adamın sozleşmesini feshedin,takımın huzurunu bozuyo diyenler vardı.Hocadan Zaha 2 haftaya hazirlanacak,sabredin hazır olmadan oynatmak istemiyorum diye bu kadar şeffaf bi açıklama geldikten sonra hala kronik iması yapan,elde patladı diyen falan var.Sabır nedir bilmiyoruz cidden.Ders de almıyoruz ilginç şekilde

Geri
Üst Alt