Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olayın sakatlıkla hiç bir ilgisinin olmadığını ve Kendisine takım aradığını ve aradığımızı tahmin etmekteyim.
Terbiyemizi takınalım hayri bey, edepsizliği başka mecralarda yapalım.zırvaları farklı mecralara saklayalım
Olayın sakatlıkla hiç bir ilgisinin olmadığını ve Kendisine takım aradığını ve aradığımızı tahmin etmekteyim.
Terbiyemizi takınalım hayri bey, edepsizliği başka mecralarda yapalım.
Okan hocanın kendisi sakat olmadığını bizzat söyledi geçen haftalarda. Sakat olmayan adam antreman ve maçlarla hazır olmaya çalışır. Zaha takımla antremana bile çıkmıyor. Kulüp açıklaöa yapmıyor vs düşündüğümde en mantıklı şey zahanın uyum sağlayamadığı ve dönmek istemesi oluyor bana göre. Zaten melankolik bir kişiliğe benziyor. Takımda kalması ve oynamasını çok istesem de öngörüm bu.Neden böyle bir izlenime kapıldın renktaş?
Evet dikkat edelimzırva demek mi edepsizlik. söylediklerimize dikkat edelim
Evet dikkat edelim
Beğenmediğimiz ön görüye veya tahmine zırva dersek burda yazmanın okumanın anlamı kalmaz. Fikrimin nedenini sormadan bana zırvalıyorsun diyene terbiyesiz derim. Burda değer verdiğim kişilerden olduğun için ben de orantılı olmaya çalıştım. İyi akşamlar.ben dikkatliyim, ortada fol yok yumurta yokken adam gidecek gibi saçma bi teoriye zırva derim. terbiye ve edebi karıştırıp mevzuyu germe. ona laf ayarında cvp vermiom dikkat edersen o yüzden uzatma.
Kendine takım arıyorsa oynaması daha mantıklı olmaz mı? Oynamayarak takım bulmak oynayarak bulmaktan zordur.Olayın sakatlıkla hiç bir ilgisinin olmadığını ve Kendisine takım aradığını ve aradığımızı tahmin etmekteyim.
Bu açıdan bakarsak haklısın ama adam belki de oynayacak mental güçte hissetmiyordur kendini. Kaldı ki zahanın adı yeter bir kulüp bulabilmesi için, oynayıp da kendisini ispatlamak zorunda değil. Ben yanılmayı ve zahayı bizde izlemeyi çok çok isterim tabi ki.Kendine takım arıyorsa oynaması daha mantıklı olmaz mı? Oynamayarak takım bulmak oynayarak bulmaktan zordur.
Rtaş adam geleli 1 ay falan oldu 1 ayda bizim neyimizi görüp neyden bu kadar nefret edecekte gitmek için uğraşsın yav biraz abartmıyor musun?Bu açıdan bakarsak haklısın ama adam belki de oynayacak mental güçte hissetmiyordur kendini. Kaldı ki zahanın adı yeter bir kulüp bulabilmesi için, oynayıp da kendisini ispatlamak zorunda değil. Ben yanılmayı ve zahayı bizde izlemeyi çok çok isterim tabi ki.
Bizden nefret etmez tabi ki niye etsin, sadece türkiyede uyum sorunu yaşamış olabilir, o yüzden dönmek isteyebilir. adam melankolik de biraz.Rtaş adam geleli 1 ay falan oldu 1 ayda bizim neyimizi görüp neyden bu kadar nefret edecekte gitmek için uğraşsın yav biraz abartmıyor musun?