Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.421
- 2.658
- 1.643
Nerde yahu bu adam antrenmana bile çıkamaz halde demekki, niye aldık bu herifi, yemişim çalımını, biz niye o gereksizlerle transfer polemiğine giriyoruzki anlamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayıp etme doktor, işine bak, zıplama, hayri bey yalakalığına ihtiyacın yok senin.
İyi de önce sen bana hakaret ettin "..... _okmuş, çıkarmış" diyerek. Ne gerek vardı böyle bir ifadeye senle ilgisi olmayan bir durumda. Yazdığın doğrudan bana küfür değil miydi. Kaldı ki kullandığın gibi bir durum da olmadı. Hayri bana laf etti, ben de aynı tonda cevabını verdim, kimse kimseye sokup çıkarmadı yani.Ahmet’le Mehmet’le hayri ile alakası yok kim yazsa aynı şey yazardım.
Yalaka hakaretine cevap verirdim ama bana tekrar ceza vermek için hazırda bekleyen kişilere fırsat vermeyeceğim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ulan CL ye kaldık bi paylaşım yapsaydın. maça da gelmemişsin. bu adamda sıkıntı büyük gibi. ocak'ta EPL ye kiralık giderse şaşırmam.
Yeni yaptı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gercekten maci izlemeye gitmemis mi? Ben adamin mizaci bu falan diyorum ancak bu dogruysa zor kabul edilebilir bir durum. Ailevi veya acil bir durum olmadikca her sekilde maca gelmesi gerekirdi.icardi'nin 30 ağustos'u kutladığı yerde adam en hayati maçtan 10 ssat sonra CL postu atıyor. tamam sakatsın sahada yoksun da insan takımının en hayati maçını izlemeye de gelmez mi be?
Yallah güle güleulan CL ye kaldık bi paylaşım yapsaydın. maça da gelmemişsin. bu adamda sıkıntı büyük gibi. ocak'ta EPL ye kiralık giderse şaşırmam.