Ege Aslan
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 3.677
- 1.645
- 1.893
neden maçları tribünden izlemiyor eleştirisine bir yanıt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden maçları tribünden izlemiyor eleştirisine bir yanıt
boş cevapZaten vermedikleri icin özne olan işçinin boyle bir sey demesine imkan kalmıyor. Alakasiz örnek.
gayet yerinde bir eleştiri, yedek kalmakla falan ne alakası var?neden maçları tribünden izlemiyor eleştirisine bir yanıt
adam maçları oynamadıktan sonra izlemeyi sevmiyordur belki.çok sevse kulübeden de izleyebileceği daha büyük takıma giderdi anlamında dedim pek anlaşılmadı galiba.gayet yerinde bir eleştiri, yedek kalmakla falan ne alakası var?
hiçbir oyuncu kenardan izlemeyi sevmez ve tercih etmez zaten.adam maçları oynamadıktan sonra izlemeyi sevmiyordur belki.çok sevse kulübeden de izleyebileceği daha büyük takıma giderdi anlamında dedim pek anlaşılmadı galiba.
Falcao her maçı izliyordu d*şak malzemesi oldu sosyal medyada.
şöyle 2 meme yapılsa köpürsek daha iyi olmaz bence. Böyle ortalıkta görünmemesi daha iyi oynayamayacak durumdaysa. Sonrası için inancım yüksek.hiçbir oyuncu kenardan izlemeyi sevmez ve tercih etmez zaten.
sakatlıktan oynayamadığı zaman en azından maçlara gitmesi gerektiği düşüncesindeyim hele ki yeni transfer olmuş ve taraftarın büyük ilgisi varken
150 maçın 130unda tribünde izlerse tabii olursunTribünde de izlememesi daha iyi bence. Falko'da habire durduk yere d. malzemesi oluyorduk harbiden
admirim adamlar aldığımız gün kronik diye sahte haberler paylaştı. falcaodaki gibi 100 maç oturmasını beklemeden 2 maçta dalga konusu olurdu zaha. kuyruk acısını da hesaba katmak gerek.150 maçın 130unda tribünde izlerse tabii olursun
Sakat olmadığı dönem daha azdı herifin
Zaha’nın mevcut durumuyla alakası yok
şöyle 2 meme yapılsa köpürsek daha iyi olmaz bence. Böyle ortalıkta görünmemesi daha iyi oynayamayacak durumdaysa. Sonrası için inancım yüksek.
Şu anki dalga konusu olmasıyla bir farkı olmazdı.admirim adamlar aldığımız gün kronik diye sahte haberler paylaştı. falcaodaki gibi 100 maç oturmasını beklemeden 2 maçta dalga konusu olurdu zaha. kuyruk acısını da hesaba katmak gerek.
Fbden aldık diye fbliler pusuda bekliyor sallamak için. Sakatlıktan bir tur kadrodan çıkardık Avrupada diye yaygara kopmuştu. Tribünde olsa daha da artardı150 maçın 130unda tribünde izlerse tabii olursun
Sakat olmadığı dönem daha azdı herifin
Zaha’nın mevcut durumuyla alakası yok
Fenerlilerin alay etmesi için doneye ihtiyaçları yok, sahaya çıkıp bunlara sokmadan konuşmaya devam edecekler.Fbden aldık diye fbliler pusuda bekliyor sallamak için. Sakatlıktan bir tur kadrodan çıkardık Avrupada diye yaygara kopmuştu. Tribünde olsa daha da artardı
Bu adam olmasa da ligi alırız, gruptan çıkarız.
zaha showdan sonra burasıMaçlara gelmemesine ben de kıl oluyorum da
Yarın gelip oynarsa bu mabaddan uydurma yorumlarınızı yemeyin, ben tek tek hepinize yediricem çünkü