#14 Wilfried Zaha

Wilfried Zaha'nın geçen sezon Premier Lig'de en çok faul yapılan 5. oyuncu olduğu açıklandı.

1 Jordan Ayew - 105
2 Bruno Guimaraes - 96
3 James Maddison - 90
4 Jack Grealish - 83
5 Wilfried Zaha - 77

Bu ölmedi mi yav en son swansea'da bunu vuracaklardı kaçmış demek.

1694629612371.webp

Bu ayak hangi üye(ler)mize girmeli sizce?

Falcao muhabbeti dönüş bakayım derim herif bizden gittikten sonra 2 senede ligde toplamda 1400 dakika falan oynamış.
Herifin toplam oynadığı 49 maçı var diğer maçları almadım maç ortalaması 28 dakika. Pü rezil herif

Şükür kavuşturana. Sakatlıksız güzel bir sezon olur umarım kendisi için. Beklentimiz yüksek.

Bu sene en önemli seviye testimiz Zaha olacak

Umarım kısa zamanda aynı İcardi gibi takımı sahiplenir

O zaman ilerisi için çok daha net konuşuruz

Zaha Ziyech İcardi Tete 4'lüsü çok can yakar

Twitter’a bakıyorum, yorumlarda sürekli olumsuz ve ironik sakatlığına dair göndermeler kaynıyor.

Yav kuşların algısına gelen koyun sayısı ne fazlaymış. Aynı algıyı yapanlarda bundan 1,5 ay önce salyalar akıtıyordu kendilerine gelsin diye.

Herkesi göt etmesi beklentisiyle WZ :money:

Fbliler her zaman dalga geçecek kendi seviyelerine uygun malzeme bulup gerçeklikten uzak şekilde davranırlar. Bunları ciddiye alan var mı cidden yaw?
Kendini kanıtlamış bir oyuncu Zaha.
Bir daha maç kaçırmaz umarım. Sahaya da çıkmış. Daha ne?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resim

yengede gelmıs

bu adam net hanımcı ya

kopenhag maçına hazırlandığını düşünüyorum

gelme sebebi şampiyonlar ligi zaten. Samsun maçında olmaz ama kopenhag maçında belki 11 bile olabilir süpriz şekilde

Kariyeri boyunca basık, kapalı ve yağmurlu iklimde yaşadıktan sonra sürekli güneşli havada idman yapmak iyi gelmiştir adama.

Geri
Üst Alt