#14 Wilfried Zaha

Bak hocam sen kendinle çelişiyorsun. Sakatlıktan yeni çıktığı için diyorsun adam sakat değil deniyor ben de buna yalan diyorum zaten.

Kafanda soru işareti kalmasın bahsettiğim açıklama bu:

"Zaha'nın çok ciddi bir şeyi yok ama eski takımdan yaptığı fedakarlıklar oyuncuyu yıpratmış." - Yener İnce

Sen de sakatlıktan yeni çıktı yazmışsın, zaten ben de aynısını diyorum Yener ince yok öyle bir şey diyor. neden yazdığıma karşı çıktın ki. Neyse daha fazla uzatmayalım hazır değil olsun. Maç için iyi seyirler dilerim.
Sakat değil diyen yok. Verdiğin alıntıda kulüp doktorumuz ciddi bir sakatlığı yok demiş, sakatlığı yok demek değil bu. Zaten doğruyu söylediği de artık sakatlığının bitmesinden anlaşılıyor.

Kulübe yalancı demek çok hafif geliyor herhalde.

Sakat değil diyen yok. Verdiğin alıntıda kulüp doktorumuz ciddi bir sakatlığı yok demiş, sakatlığı yok demek değil bu. Zaten doğruyu söylediği de artık sakatlığının bitmesinden anlaşılıyor.

Kulübe yalancı demek çok hafif geliyor herhalde.
Ya konuyu çekmeye çalıştığın yer çok çirkin bir kere bunu söyleyeyim sana yakıştıramadım.

Ayrıca açıklama yapanların hiç biri Peygamber değil bu işin fıtratında da yalan var bolca da söylenir gereksiz hassasiyet kasıp konuyu saptırarak bir şey elde edemezsin. Bu kadar hassas biriysen hiç yalana gelemiyorsan futbolu takip etmemeni öneririm.

Başlığa daha fazla yazıp gündemi meşgul etmek istemiyorum. Saygı çerçevesinde tartışmak istersen özel mesajım açık.

Ya konuyu çekmeye çalıştığın yer çok çirkin bir kere bunu söyleyeyim sana yakıştıramadım.

Ayrıca açıklama yapanların hiç biri Peygamber değil bu işin fıtratında da yalan var bolca da söylenir gereksiz hassasiyet kasıp konuyu saptırarak bir şey elde edemezsin. Bu kadar hassas biriysen hiç yalana gelemiyorsan futbolu takip etmemeni öneririm.

Başlığa daha fazla yazıp gündemi meşgul etmek istemiyorum. Saygı çerçevesinde tartışmak istersen özel mesajım açık.
'Klüp Zaha'da süreci yalan söyleyerek ilerletiyor.' demişsin bunu nasıl anlayacaktım ki. Konuyu bence de uzatmayalım ama pek düşünmeden yazmışsın.

1 ay unutmak lazım bu herifi. Kopenhag maçında son 10 dk filan girer en fazla.

Artık Zaha'da geliyor Ziyech'in hazır olmadan yarattığı farkı görünce Zaha'da çok ekstra işler yapacaktır. Kopenhag maçında 30-40 dakika süre alır. Başakşehir deplasmanı Zaha-Ziyech ikilisi 11'de olur.

Kopenhag maçı 30 dakika süre alır, Başakşehir maçı 11 başlar vakti geldi aslanım artık sendeyiz.

Taraftarın sürekli "Zaha nerede, Zaha nerede, Zaha neden oynamıyor" demeleri olmasa çoktan 11 çıkıyordu. Kayseri ve Zalgris maçında oynamayacaktı şimdi 90 dakika süre alıyor olurdu. Kayseri maçından önce bile 11 açıklandı hocaya tepki gösterip kadroda Zaha var neden oynatmıyorsun diyenler vardı.

Taraftarın sürekli "Zaha nerede, Zaha nerede, Zaha neden oynamıyor" demeleri olmasa çoktan 11 çıkıyordu. Kayseri ve Zalgris maçında oynamayacaktı şimdi 90 dakika süre alıyor olurdu. Kayseri maçından önce bile 11 açıklandı hocaya tepki gösterip kadroda Zaha var neden oynatmıyorsun diyenler vardı.

renktaş gerçekten hazır olmayan adamı taraftar istiyor diye oynatıldı diye mi düşünüyorsun

bence bariz şekilde zahanın o sakat sakat geöen sene oynamasının bıraktığı hasar görülmemiş

suçlamak için demiyorum belki de gerçekten oynamadan tekrar kendini zorlamadan görülmeyecek bir şeydir

yoksa taraftar baskısı filan hikaye

taraftarla ne alaka yaw baştan adam gibi bu adam hazır değil hafif de sakatlığı var deseler kim ne diyecekti

kulüp korkunç bir iletişim hatası yaptı taraftarın milyarda 1 bile hatası yok bu konuda

ben hocanın tercihinden ziyade özellikle Zaha’nın kendisini bi denemek istediğini, bir an önce başlayayım gibi bi hevesle o kadroya kendi isteğiyle girdiğini düşünüyorum. bulduğu sürelerde de hemen kısa sürede büyük işler yapıp formayı erkenden kapma mücadelesindeydi sanki.

daha sonra artık ağrıları mı arttı her ne olduysa sağlık ekibiyle beraber böyle bir karar aldılar sanırım. tahminim bu yönde

taraftarla ne alaka yaw baştan adam gibi bu adam hazır değil hafif de sakatlığı var deseler kim ne diyecekti

kulüp korkunç bir iletişim hatası yaptı taraftarın milyarda 1 bile hatası yok bu konuda
İşte onu diyorum bu sene iletişim konusunda ciddi kötüydük hem transfer süreçleri hem de Zaha durumu en ufak bir açıklama olmadı hiç yoktan ufak bir açıklama yapılsa ilk 1-2 hafta olmayacak sonra sahada olacak dense çözülecekti.

Geri
Üst Alt