- 18 Mayıs 2011
- 53.337
- 57.283
- 4.613
nezaman lincledim laBeni neden lincledin o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nezaman lincledim laBeni neden lincledin o zaman
Beni lincleyenlere layk atmistinnezaman lincledim la
"Kardesim ne aceleniz var "Bakalim Carsamba kadroda olmazsa bu sefer nasil bir excuse duyacagiz
"Kardesim ne adaleniz var""Kardesim ne aceleniz var "
Evet kadroda olacak son 15-20 dk girer.Kopenhag maçını kaçıracağı bir yerde mi söylendi? Hoca CL maçında kadroda olacak demişti diye hatırlıyorum
Hoca neler neler dedi Zaniolo Morutan vs. konularinda hic tutmadiKopenhag maçını kaçıracağı bir yerde mi söylendi? Hoca CL maçında kadroda olacak demişti diye hatırlıyorum

Tudordasim, falcao sanki sonraki maçlarda da oynamamıştıFalcao'yu aldığımızda da CL deki ilk maçları oynayamamıştı sakatlıktan dolayı.
Çarşamba oynayamaz muhtemelen ama ondan sonraki maçlarda mutlaka verim almalıyız o kadar yatırımdan sonra.
Ben yanlış hatırlıyormuşum. İlk 2 ve en son maçta oynamış herif. Ortadaki 3 maçı kaçırmış.Tudordasim, falcao sanki sonraki maçlarda da oynamamıştıdilini ısır
35 derece istanbul sicaginda gocukla sinema kapatmak50 sterline malolmustur. Şaka bı yana, gittiğimde sinemalar bomboş oluyor. Zaten kapalı gibi birsey
Falcao imzaya bile sekerek gelmişti, sekerek gitti herif. Zaha ins yarın güneş gibi doğacak ve klavyelerimiz kereme takımda yer bulmak için çalışacakBen yanlış hatırlıyormuşum. İlk 2 ve en son maçta oynamış herif. Ortadaki 3 maçı kaçırmış.