#14 Wilfried Zaha

Adam net sakat gelmis. Saglik kontrolunden nasil gecti merak etmekteyim. Kendisinden 2-ay sonra alinmis, supheler yuzunden 5 kez saglik kontrolunden gecirilmis Ziyech sure aldi ve oynayabilir durumda. Buyuk tezat gercekten. Icardi'den sonra en cok yatirim yapilmis transferimiz CLdeki ilk macimiza cikmayacak. Insallah oynamaya basladiginda gecen sureyi unutturacak futbol goruruz. Kapasite olarak fark yaratacak ozelliklere sahip bir adam orasi kesin, ama oynamayami geldi henuz bilmiyoruz malesef.

Kopenhag maçını kaçıracağı bir yerde mi söylendi? Hoca CL maçında kadroda olacak demişti diye hatırlıyorum

Kopenhag maçını kaçıracağı bir yerde mi söylendi? Hoca CL maçında kadroda olacak demişti diye hatırlıyorum
Hoca neler neler dedi Zaniolo Morutan vs. konularinda hic tutmadi

dogal olarak kimse Zaha'nin kadroda olacagina inanmiyor.

Ha kadroda olursa benim icin büyük bir süpriz olur :asd:

Falcao'yu aldığımızda da CL deki ilk maçları oynayamamıştı sakatlıktan dolayı.

Çarşamba oynayamaz muhtemelen ama ondan sonraki maçlarda mutlaka verim almalıyız o kadar yatırımdan sonra.
Tudordasim, falcao sanki sonraki maçlarda da oynamamıştı😄 dilini ısır

Önümüzdeki 3 maçta alacağı süre ile takıma giriş yapacaktır.

Ben yanlış hatırlıyormuşum. İlk 2 ve en son maçta oynamış herif. Ortadaki 3 maçı kaçırmış.
Falcao imzaya bile sekerek gelmişti, sekerek gitti herif. Zaha ins yarın güneş gibi doğacak ve klavyelerimiz kereme takımda yer bulmak için çalışacak

Kardeş, Kopenhag maçında 2. yarı yardırmanı bekliyoruz.

Geri
Üst Alt