- 26 Kasım 2012
- 185.619
- 258.358
- 5.998
Haydi wilf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi de bunun ziyech'i falan varIcardi saf golcü, Zaha saf top cambazı bu ikisi kafaya koyduğu maçları net kazandırır.
Ziyech-Zaha-Zicardi bu 3'ü kafaya koyarsa her şeyi başarırız. Gerisini saymaya gerek yok onlarda çok kaliteli ama bu 3'lü acayip bir seviye özellikle %100 olurlarsa rakip kaleyi yok ederler.bi de bunun ziyech'i falan var
ndombele var ohooo, bunlara ek olarak geçen senenin şampiyon kadrosuda bek kovalayan it harici olduğu gibi duruyor

Ziyech-Zaha-Zicardi bu 3'ü kafaya koyarsa her şeyi başarırız. Gerisini saymaya gerek yok onlarda çok kaliteli ama bu 3'lü acayip bir seviye özellikle %100 olurlarsa rakip kaleyi yok ederler.![]()
Zaha Old Trafford'da ki maçı kazandıran adam olacak burada dursun Manchester'ın içinden geçecek intikam istiyor kudurtmak istiyor.valla bence man utd'ın hücum hattından daha kaliteli bizim ki, şakasız
bu adam ciddili haksız rekabet yalnız
bu ligde yetenek olarak zaha'nın yanından orasından burasından geçebilecek kimse yok yav
yazık rakiplere
Haydi wilf
![]()
fenevli mode on:
emre mor var cengiz var
fenevli mode off:/
0-0 lık newcastle maçındaki etkisi olmasındaRafael Leao etkisi yapmasını diliyorum Şampiyonlar Ligi'nde.
leaodan iyi zahaRafael Leao etkisi yapmasını diliyorum Şampiyonlar Ligi'nde.
Gol ya da asistlerinden çok şu video beni benden alıyor.