#14 Wilfried Zaha

Çok üzüldü maç bitti hala çok üzgün. gösteriyor kameralar şu maç sonu tavrı bu kadar üzülmesi beni sevindirdi. bu adam oynamak istiyor oynayacakta sadece formsuz.

İyi değil henüz
Bazı pozisyonlarda top ayağına yapışıyor gibi oluyor o hoşuma gidiyor

nwakaeme esintileri sundu
defansa yardım etti

bu herif fizik olarak hazır olunca ligin içinden geçer

çocuk çalımlar gibi adamları çalımlıyor

ben beğendim

formundan öte cok agresif

sakin ol biraz la bu sinirle oynanmaz

Ben zahada patlayici güc var sanardim , yani topla dururkene birden bire kosu yapinca cok cabuk hiz yapip adam gecer düsünüyordum ama baya agir kaliyor bu durumda. Heralde kendini kanitlamak icinde biraz fazla heycan yapiyor ve bundan dolayi yapmak istediklerini yapamiyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Icardi'nin önüne bıraktığı topu benim bildiğim Zaha ters köşeye asardı. Hâlâ hazır değil

Ben zahada patlayici güc var sanardim , yani topla dururkene birden bire kosu yapinca cok cabuk hiz yapip adam gecer düsünüyordum ama baya agir kaliyor bu durumda. Heralde kendini kanitlamak icinde biraz fazla heycan yapiyor ve bundan dolayi yapmak istediklerini yapamiyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

patlayıcı gücünü göremedinmi harbi

herifin saliseyle çalım atması çok müthiş yauv

Formu düzelir de Kerem'le birlikte oynatamayacak olmamızı görmek üzdü. Torreira Boey dışında defansif karakterli adam yok. Öndeki yükü kaldırmak zor olacak.

Ndombele 2 hafta önce ağır gözüküyordu bugün iyi gözüktü Zaha'da hızlanmaya başlar.

istenilen seviyede değil, zamana ihtiyacı olduğu çok belli. Ama o pozisyonu gol yapmalıydı

seneye ekıbımıze katkı verecektır

solda keremı kesmeye gerek yok

Geri
Üst Alt