#14 Wilfried Zaha

Bu maçta önceki maçlara göre çok daha iyiydi. Pasları falan çok iyiydi 2 tane çok iyi pozisyon hazırlardı yine oyunu iyi açtı. Dripling veya çalım denememesi bunun için zorlamaması tamamen zemin ile alakalıydı ve bu zeminde bu şekilde zorlamayarak çok doğru yaptı.

Maç oynadıkça ritmini bulacaktır. İyi paslar verdi güçlenirse kolay kolay topu rakibe vermez.

Topla oynarken her iki ayağına kurşun ağırlık bağlanmış gibi bir görüntü oluşuyor...Bu haliyle oynamasın daha iyi. Sorunu her ne ise maçlarda süre alarak düzelecek gibi durmuyor...

Top sürecek enerjisi yok gibi. Bu adam nasıl eski temposuna ulaşacak acaba?

Adamın yürüyecek hali yok ama yine de paslarıyla 2 asist falan yapabilirdi. %15-20 seviyelerinde belli ki Manu maçına hazır hale gelemeyecek. Adamı yıllardır takip ederim fizikeb bu kadar ağır halini hiç hatırlamıyorum. Icardi, Bakambu, Ndombele vs haline bakınca da belli ki hızlı program hazırlanmamış.

neyse adamı aldığımıza göre beklemekten başka bir şey yapamayız.

atletizmi ile bilinen bir oyuncunun bu kadar hareketten yoksun olması beni çok korkutuyor ama inşallah toparlar demekten başka çare yok.

Ara paslari cok iyidi.
Bu ekibin orta sahasi Torreira - Ndombele-Zaha-Ziyech-Tete.
Bu olunca topun degerini bilen, guclu ve yaratici bir ekip olacagiz.
Ama guc konusu kritik, hepsi gercekten cok güclenmeli Torreira ve Tete disinda.
Tete de 100% degil.

Buna ragmen cok ince paslari vardi, tam kapali defanslari acacak sekil. Ne zaman pas vermesi lazim, ne zaman ince pas, ne zaman sut hepsini dogru biliyor. Tek eksigi fizik, o da artik 45-45-60-60-90 dakikalar ile 5-6 mac sonra olur ancak. Ama olsun, bu adami idare etmek bizim icin cok faydali olacaktir.

Her geçen maç üstüne koyuyor takımla uyumu artınca daha iyi olacak maç temposu kazanınca güçlenip bol bol güçlü dripling görürüz.

Çok tutuk aşırı tutuk yani öyle böyle değil, korkuyor olabilir. Manu maçında patlama yapması dileğiyle

ben fiziğinde bi gelişme göremiyorum henüz , nedir bu işin gerçeği acaba. krasic vakasına benzemeye başladı o dönem de herkes ha bu hafta ha şu hafta diye bekliyodu herif futbolu bıraktı. oyun zekası duruyor ama bacakları yok şu anda zahanın. nasıl bi sakatlık bu anlamadım, sakatsa almayın kadroya iyileştirin abi.
10 yıl premier lig temposunda yardırarak oynamış adam nasıl 3 günde bu hale geliyor.

Adale sakatlığının etkisi, adam alıp gitmek istese bile vücut hazır değilse gidemezsin. Ha attı atacak korkusu olur. Güçlendirme çalışmaları için zaman vermek gerekiyor görünmekte. Adam UCL için geldi. Riske etmek istemiyor.

Geri
Üst Alt