#14 Wilfried Zaha

bu adam henüz %60larında oynuyor.

Dün ŞL röportajında şunu diyor "Zaha'ya neler oluyor diye düşünüyorlardı çünkü sakatlıktan döndükten sonra yeniden sakatlandım" yani kısa süre aldı sonra hiç oynamadı sakatmış işte nesini sakladılar bunun ortalığı karıştırdılar anlamadım.

bu adam henüz %60larında oynuyor.
Ben hala %50 altı olduğunu düşünüyorum.
Bildiğimiz izlediğimiz zaha’yı %100 kabul edersek net olarak daha yarısı bile değil.
%100 hali topu ayağına aldığında 5 kişiyi yatırıp kaldırmayan bir herif.
Şimdi biraz daha dinlendirmek lazım. Hafta sonu sonradan girmeli.
%70-80 civarına çıkması tahminen 2. United maçını bulur.
İçerde taraftarın önünde allah şeytanların azabını daim eylesin

İkinci yarı ekonomi moduna alınmış spor araç gibiydi. Hala çok eksiği var kondisyon olarak ama ölüsü maç kazandırır öyle bir adam.

Adam yarım haliyle bile dize getirmeye başladı rakiplerimizi. Müthiş bir şey geliyor.

Kronik sakat olayına da vurgu yapmış bu arada İngilizce teknik terimleri dinlerken hakikaten futbol manager ya da FIFA oyunlarına gitmiş gibi oluyorsunuz
Premier League de İngilizce terimleri birebir çevirdiğinizde futbolun Orjin ülkesinin tabirlerinin ne kadar daha futbola uyduğunu anlıyorsun.

Run of the ball
Keep wide , cut in
İnjury prone

Premier League orjinli native english konuşabilen bir oyuncunun ağzından raportaj dinlemek gerçekten çok özel

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Müthiş açıklama yapmış , seni çok seviyoruz be adam.

Bu adami pamuklara sarmaliyiz.

Müthis bir hirsi var. Dikkat edin takimdan biri gol kacirinca en az onun kadar kahroluyor. Baska biri gol atinca onun kadar seviniyor. Kaybetmekten nefret ediyor.

Cok ekstra bir yetenek ve basariya ac bir adam. Takimla yavas yavas kaynastigini görmek cok sevindirici. Sezonun kilit ismi olabilir bizim icin.

Geri
Üst Alt