#14 Wilfried Zaha

1696443582038.webp

Adam gol attıkça sevincinden havalara uçuyor.Bize böyle istekli hirsli adam lazim.

Kanırtma erbabı. Golü de iyiydi ama ben özellikle Casemiro'ylan toşak geçerek Kerem'e verdiği pasa bayıldım. Kalite anlamında Icardi ile kıyaslanabilecek yegane oyuncumuz. Kötü başladığımız ve oyun üstünlüğünü kaptırmak üzere olduğumuz bir maçta çıkardığı gol ve topu aldığında kattığı akıl ve sakinlikle bizi hayatta tuttu

Bayern maçı kendisi için başka olacaktır asıl CL hayalini kurduran maçlar o maçlardır eminim

Hala bir Zaha gibi zaha değil
Top ayağına dolanıyor

Münih maçını bekliyorum bjk ile bakalım napacak
Özeliikle bjk maçında bruma tarzı gol atarsa şahane olur

Not olarak düşersem tabi adamın tapusu bizde bu sene kımıldasada yeter

Manu maçı biraz hedef maçı gibiydi onun için ve ters bir sonuç olsaydı Zaha'da tersine bir kırılma olabileceğini düşünüyordum açıkçası. Olabilecek en iyi senaryo gerçekleşti, Zaha da zehri aldı artık, durdurulamaz bir şey geliyor...

Palas da oynaya oynaya 13. olan takımın Keremi olmaktan çıkmaya odaklanmalı ( öyledir demiyorum)
Kötü anlamda değil yani ,Manu ya transfer yaptıran kafa moduna girmeli
Burada kafaya oynayacak takımda ,ligde tutmaya çalışmayacak takımı ,hegemonya kurmalı o sebeble

neler okuduk neler

cund reis sapliyacaktir

İsminin hakkını saha da verirse bu taraftar onu el üstünde tutar, bağrına basar, sahip çıkar. Geçmişinde yaptıkları kendi için önemlidir benim için bu forma altında ne yaptığı önemli olacaktır. İnşallah çok başarılı olur

Geri
Üst Alt