#14 Wilfried Zaha

fbye golü kesinleşti

Benzeten tek ben miyim?

Red Skull
a6c4c5a4e6142f4fb7084a4679b34f0e.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaha'nın mizacı bu
Gülmüyor adam abi

resim_2023-10-05_235354487.webp

Uzun maç
Meselesinde en büyük uktem drogbadır

Mesela gomis de kesse afedersin sk gibi olur

Boey’in de kestirmesini istemem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaha'nın İngilizlere verdiği röportajdaki sakatlıkla ilgili taraftarın görüşlerini bildiğini (kronik falan dediler ya) görmek beni şaşırttı. Bu tip adamlar takmaz diye düşünüyordum ama adamın kafaya yer etmiş. Sosyal medyada yazdıklarına dikkat etmesi gerekiyor taraftarın. Düzgün eleştiriler geliştirirken abuk yorumlar aşağı da çekebilir böyle adamları.

Hutbe sırasında bunu yazmam da DİB'in kendini geliştirmesi gerektiğinin bir göstergesi. Dinlemiyoruz dinleyemiyoruz aga

Zaha'nın İngilizlere verdiği röportajdaki sakatlıkla ilgili taraftarın görüşlerini bildiğini (kronik falan dediler ya) görmek beni şaşırttı. Bu tip adamlar takmaz diye düşünüyordum ama adamın kafaya yer etmiş. Sosyal medyada yazdıklarına dikkat etmesi gerekiyor taraftarın. Düzgün eleştiriler geliştirirken abuk yorumlar aşağı da çekebilir böyle adamları.
Şu isimsiz ve ne idüğü belirsiz Twitter hesaplarına yaptırım uygulanmadıkça bu toksik fikirler hep gündemde kalacak. Bu forumda bile yasaklanması gerekiyor bence.

Benim bildiğim tanıdığım Zaha seviyesinde değil daha.
Henüz ayağından topu kolay alabiliyorlar ama az kaldı o seviye yaklaşıyor.

Zaha'yı daha önceden bilmediğim için, mizacı öyle sanıyordum. Meğerse adam mutsuzmuş o sıralar.

Aslında bir yandan da hak veriyorum mutsuz oluşuna.

- 4 yaşından beri yaşadığın ülkeden ve kültürden ayrılıyorsun, bambaşka kültüre geliyorsun.
- Daha önceden takım değiştirip tutunamadın, aynısı olur mu düşüncesi var.
- Oynamak istiyorsun ama, sakatlandın.

Mutsuz görünmesi için pek çok sebep vardı, belli ki atlatmış bunları. Kazandıkça daha da bağlanacaktır buraya.

Asıl tehlike bu değil, Ziyech ve Ndombele hazır olursa ŞL'de kupayı bile alırız.

Geri
Üst Alt