- 16 Haziran 2010
- 204.119
- 156.212
- 6.838
ne alaka ? disleri ne etki yapabilir/ Suarez gibi rakipleri isiracak degil yasarı dişlerini deli göynümeeeeeeeeeee
o değilde bu şekilde takılar sahada yasak değil mi?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne alaka ? disleri ne etki yapabilir/ Suarez gibi rakipleri isiracak degil yasarı dişlerini deli göynümeeeeeeeeeee
o değilde bu şekilde takılar sahada yasak değil mi?

ağzında metal var nihayetinde ve darbe aldığı zaman kesebilir, yırtabilir ya da çıkıp boğazına takılabilir.ne alaka ? disleri ne etki yapabilir/ Suarez gibi rakipleri isiracak degil ya![]()
Sil bunu başkası gormedenağzında metal var nihayetinde ve darbe aldığı zaman kesebilir, yırtabilir ya da çıkıp boğazına takılabilir.
altın diş ile futbol oynayan birisini bulabilir misinSil bunu başkası gormeden
Tak çıkar bunlar galiba. Daha önce de böyle takanlar olmuş.altın diş ile futbol oynayan birisini bulabilir misin
sahada ben hiç görmedim o yüzden sordumTak çıkar bunlar galiba. Daha önce de böyle takanlar olmuş.![]()
Sahada ben de hiç görmedim, muhtemelen kuralı vardır bunun da.sahada ben hiç görmedim o yüzden sordum
Altın aslanin agzindaSahada ben de hiç görmedim, muhtemelen kuralı vardır bunun da.
formada öyleAltın aslanin agzinda
Ziyech napıyor iyi miformada öyle
en son sakattı haber yokZiyech napıyor iyi mi
sakin olalım. milli takımdan daha dönmedi.nerede olm bu
takimla calisti mi bugun
sakin olalım. milli takımdan daha dönmedi.
zaha ilk 11 çıkarbjk macinda artik sahada olmaz
yedeklere bile almaz okan hoca
bol bol bay izlicez malesef
hala köyünden dönmedi mi bu?