#14 Wilfried Zaha

Bahane mi ? Adam 10 gundur takimdan ayriydi.
İyi de bunun sonu yok ki. 15 gün sonra bir ara daha var sonra afrika kupası çıkar. Mayıs gelir bilmem ne kupasi çıkar.
Premier ligde bu bahaneleri buluyorlarmıydı acaba. Çıkıp çatır çatır oynuyordu sonuçta.

Daha sakatlığı yeni atlatmaya çalışan bir oyuncu olarak milli takımdan bir süre af isteyecek. Götü boklu hazırlık maçı nedir. Derbiyi gectim senin 5-6 gün sonra s.ligi maçın var. Takıma ne kadar adapte olmalı diye beklerken ısrarla uzak kaldıkça bu birliktelik uzun sürmez. Bizlik de degil kendini buraya ait hissetmeyip geri dönmek ister.

11'e 11'ken gayet iyiydi sonrasında düştü, Milli takım dönüşü etkilemiş olabilir.

Bu şekilde devam ederse fena kazıklanmış olacağız. 8 milyon alan adam icardi gibi oynamalı

Zaha oyundayken Rosier pek ileri gidemedi. Tam becekenin ikinci yarinin basindaki baskisi bitti bu sefer de hoca oyundan aldi. Sonra Rosier Angeli'i dagitti.

Zaman zaman santrafor denenebilir, en azından iyi top tutuyor, koşu atıyor, bütün sezon tek Icardi ile geçmez.

İyi de bunun sonu yok ki. 15 gün sonra bir ara daha var sonra afrika kupası çıkar. Mayıs gelir bilmem ne kupasi çıkar.
Premier ligde bu bahaneleri buluyorlarmıydı acaba. Çıkıp çatır çatır oynuyordu sonuçta.

Daha sakatlığı yeni atlatmaya çalışan bir oyuncu olarak milli takımdan bir süre af isteyecek. Götü boklu hazırlık maçı nedir. Derbiyi gectim senin 5-6 gün sonra s.ligi maçın var. Takıma ne kadar adapte olmalı diye beklerken ısrarla uzak kaldıkça bu birliktelik uzun sürmez. Bizlik de degil kendini buraya ait hissetmeyip geri dönmek ister.
Olaya cok ters yerden giriyorsunuz.

Bu adam zaten sakat geldi, haftalarca oynamadi, sonra yavas yavas oyuna alindi, en son United ve Antalya macinda oynadi baya sure alarak sonra tekrar milli ara girdi araya. Daha form ve 100% hazir olmasi icin erken, bu bir bahane falan degil sureci takip ettigimizde ayni yere variyoruz. Simdi bi daki milli araya 1 ay var, suan sakatlanmadan 1 ay icinde tam form tutmasi lazim bundan sonra tekrar bir ekstra suresi olmaz demek istiyorum. Suan onunde tam 1 aylik bir periyot var takim arkadaslarina alismasi icin.

Olaya cok ters yerden giriyorsunuz.

Bu adam zaten sakat geldi, haftalarca oynamadi, sonra yavas yavas oyuna alindi, en son United ve Antalya macinda oynadi baya sure alarak sonra tekrar milli ara girdi araya. Daha form ve 100% hazir olmasi icin erken, bu bir bahane falan degil sureci takip ettigimizde ayni yere variyoruz. Simdi bi daki milli araya 1 ay var, suan sakatlanmadan 1 ay icinde tam form tutmasi lazim bundan sonra tekrar bir ekstra suresi olmaz demek istiyorum. Suan onunde tam 1 aylik bir periyot var takim arkadaslarina alismasi icin.
Taam anlıyorum bende aynı yere geliyoruz sakatlıktan yenı çıkmış oyuncu buradan okeyiz.
Oynaması da lazım kendine gelmesi için buna da okeyiz de serengeti ormanlarında aslan avında falan geziyordu herif.
Boş beleş hazırlık maçında da oynamamalıydı.
Afrikalıların mal standartlarından dolayı bir oyuncuyu nasıl kaybettiğimiz de ortada.
Sonrasında zahanın takım arkadaşlarıyla birlikte oynamaya ihtiyacı var. Ama macta ama antrenmanda.
Alışması icin bir ay var diyoruz ama ş.ligi ve ligin kırılması bu süreye denk geliyor. Kulüp olarak bu işlere biraz profesyonel yaklaşmamız lazım.
Zahada da hata bulamıyorum kulüp buna engel olup izin alacak.
Yoğun bir cinslik mevcut kulüpte. Bazı birimler sırf hikayesine orada bulunuyor gibi duruyor.

Palace'da ki Zaha'yı korner direğinin oradaki 1 pozisyon gördük 2 kişinin başını döndürdü oradan topu çıkardı.

1.5 gundur burda.yorgun ve hic hazır değil.onun dısında maca iyi basladı,ortadan alıp gittigi pozisyon zaha işte.bunu daha cok görecegiz

Plug and play bekliyordum ama degilmis

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt