#14 Wilfried Zaha

Hızı çok azalmış, bir pozisyonda yakalandı, inşallah yaşadığı sakatlıklar kalıcı etki bırakmamıştır.

topsuz ikili pozisyonlarda genelde sağlam görünüyor , defansif mücadelesi fln ii yani.
sprint gücüne henüz kawuşmuş değil ama, topa da hükmedemiyor bu yüzden

Macin ilk posyonunda angelino verseydi zahaya yazmisti golunu

Cok az pas geliyor kendisine. Teteyle beraber ciktilar mactan. Tete 40 kere zaha 20kere bulusmus topla..

oynadıkça daha iyi form tutuyor şl de çabası zaten ortada

Angelino, Kerem ya da Icardi'den birisi o pozisyonlarda Zaha'yı görseydi muhtemelen maçın devamında da bambaşka bir Zaha izleyecektik. Beklediği topu alamadığında bazı anlarda küsüyor. Güçlendikçe, diğerleriyle iletişimi arttıkça çok daha faydalı olacaktır. Yıllarca oynadığı takımda başrol kendisiydi, burada bulunduğu pozisyona alışması gerekiyor. Başrol olmak istiyorsa o da ekstralar göstermeli. Icardi'nin takıma olan etkisi çok farklı bir boyutta, bunun Zaha da farkında olmalı ki Angelino'ya ya da Kerem'e verdiği tepkilerle çok net pozisyonda Icardi'ye verdiği tepkinin arasında çok fark var. Takıma varlığını hissettirdikçe hücumda daha çok topla buluşacaktır diye düşünüyorum.

Bu maçtan bağımsız konuşuyorum, 30+ ve ters ayaklı kanat oyuncusu almayacaksın abi, bunu bilir bunu söylerim. Hele ki 4-2-3-1 oynuyorsan, kenar adamların zıpkın gibi olmalı, topla dribbling yapıp, eveleyip gevelemeden çat diye orta açabilmeli. Zaha arada bir iyi maçlar çıkarabilir ama genel anlamda iz bırakacağını sanmıyorum burada.

Adam aşırı yavaş top süremiyor, nasıl kanat oynuyor anlamadım, en fazla forvet olur bu haliyle oda topu saklayabildiği için, verimli olur mu denemek lazım

Bu gün gayet iyi oynadığını düşünüyorum. Sahada iken Rosier hiç gelemedi mesela kendisi çıktıktan sonra direk orayı işlediler. Bu gün özellikle ilk yarıda ortadan bir kaç kere çok iyi getirdi topu .

Geri
Üst Alt