#14 Wilfried Zaha

La hadi kapali takimlara karsi acik alan bulamazsin calim atamazsin anladik da bi kere adam gecmesin ya bugun.buyuk hayal kirikligi.Baris bile daha delici oynadi girdikten sonra.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hiç çalım attı mı

sanchezin daha çok adam geçmişliği vardır herhalde

en çok şaşırtan şey bu oluyor beni

yoksa alan kapatması bek yardımı filan iyi

mazraoui'yi geçip ortaladı 2. yarı kolunun üstüne düşmeden önce.

ilk yarıda da içeri doğru çekip boştaki ziyech'e iyi oynadı 1-2 pozisyonda.

bayern eski keyfini vermiyor ama eskisinden de çok kompakt takım hiç eksik yakalanmıyorlar. ben de zaha'dan bu maç çok daha etkili performans bekliyordum da hiç eksik yakalanmadı nerdeyse bayern. hayatında ilk defa oyunu domine eden bi takımda oynadığını kabul edip başka gözle bakmak lazım artık zaha'ya. palace'taki halini görmek güç olur.

Bu hafta 9 adam geçti ya

Mazraoui ve Upamecano'yu geçememesi kabul edilebilir bence
Geçemezsen Bayern’e karşı iyi oynadık diye avunursun, bu maçlarda sonuç alınamamasının sebebi Zaha, Ziyech, Tete gibi yatırım yapılan oyunculardan hiçbir verim alınamaması. Oyun var sonuç yok.

Iyi demek icin maci dogru izlememis olmak lazim...

Vasat bir mac cikardi. Tek olumlu yani eskiye gore cabuk dusmedi onun disinda beklentilerin cok net gerisinde kaldi. Ekstra goremedik 1 pozisyon disinda. Bunun yaninda, gec kalip vermedigi ya da agir kaldigi dokunuslar var. Isin defansif yaninda katki aldik ama ofansta ehh iste.

Zaha dediğin adam kötü maçında bile en az 1-2 defa rakip beki delip geçer. kötüydü malesef, beklentimiz kasımpaşadaki gibi maçı kıracak özel işler yapması

Zahayı hiç dripling yaparken rakip beki çalımlayıp katlarken görmeyeceksek niye milyonlar ödüyoruz bu herife? savunma desteğini tete de yapıyor biz zahayı özel işler yapması için aldık. yarıp geçmesi lazım bu adamın bekleri. Takımın ana yıldızı olmayı falan düşünüyorsa hala sıkıntı büyük, ayrıca artık büyük takımda oynadığının farkına varmalı.

Valla büyük hayal kırıklığı şu ana kadar.

Ulan hanginiz doğru diyor
Doğru düzgün bir çalım, adam eksiltme, vurup geçme göremedik; hatta tepki göreceğim biliyorum da zaman zaman oyunu yavaşlattığını düşünüyorum açıkçası. Topu alacak sağa çekecek, sola çekecek de bir şeyler yapacak. Eyvallah sakatlıktan döndü falan da. Ayrıca artık 65-70’de fiziken tükenmemesi lazım. Yürümeye başlıyor son 20 dk. Bir de trip attı dün çıkınca.
Kalitesine bir şey demiyoruz da sahada görmeyince anlamı yok.

Ne iyisi beyler, ofans hattımız yoktu maçta resmen komple. İyi mücadele etti derseniz anlarım ama Zaha'dan beklenti bu değil. Dün yaptığını BAY da girdikten sonra yaptı. Zaha, Ziyech vs beklediğimiz yakıp yıkması karşı defansı bek kovalaması değil.

Ne iyisi beyler, ofans hattımız yoktu maçta resmen komple. İyi mücadele etti derseniz anlarım ama Zaha'dan beklenti bu değil. Dün yaptığını BAY da girdikten sonra yaptı. Zaha, Ziyech vs beklediğimiz yakıp yıkması karşı defansı bek kovalaması değil.
İşte doğru bakış açısı bu. 2 yıldır Icardi ile birlikte en iyi olan adamımızın bölgesine bu adamı aldık. O bölgedeki adamımızı 10 noya çektik Zaha’ya yer açmak için. Bunu sadece iyi mücadele etsin diye yapmadık. O zaman BAY’dan ne farkı var?

Defansta cok iyi katkilar yapti. Ciktiktan sonra zaten olan oldu, hep oyle oluyor. Bu adam futbol'un her yonunu oynuyor. Evet, kariyerin zirvesinde degil ve ofansif atraksyonlari 27 yasindaki gibi degil, ama futbol IQ'su cok yuksek. Bu adami boyle maclarda cikartmayacaksin.

Torreira, Zaha, Icardi, Sanchez bunlar bu takimi bu seviyede oynatan adamlar. Cikti mi bir gereksiz faul yapiyorsun orta sahada olay bitiyor boyle. Artik 90 dk cikartacak gucu var bence, ve bu adam her an her seyi yapacak tipte bir oyuncu. Onun icin ciktiginda kizmasi da dogal.

Çok mücadele etti, çıkınca direncimiz düştü.

Geri
Üst Alt