#14 Wilfried Zaha

Mevcut durumu CL için ağırlığını koyabilecek seviyede değil. Ben bu maç için en önemli silahımız olduğunu düşünmüştüm ama bu seviyeye hazır değil imiş henüz.
Gereksiz yüklenmişim aslında ya, rakip Bayern ve çok atletler, Zaha ise belki henüz %70'inde olabilir yine de ayakta durdu. Asıl belirleyici maçlar Manu ile Kopenhag maçları, bu maçlarda performansı için yorum yapılabilir sanırım.

Şu 1

Ekli dosyayı görüntüle 225176

Şu 2
Ekli dosyayı görüntüle 225177
Burada icardi 2 adamı götürüyor ve kocaman boşlukta zaha 20 m2 alanda boş. İcardi normalde burada topu pasla diğer oyuncuya verirdi ama birbirleriyle oynama uyumuna daha çıkamadılar.
Her şeyi de icardi'den beklemeden oyun oynamamız lazım
%100 - o mantalite hatta icardiyi rahatlatıp - daha az yorup maç içinde daha fazla katkıyı sağlayacaktır (City'de haaland öyle mesela işte)

icardi o adamı çekerken zaha 2 adım daha ilerde olmalı - yanlış hatırlamıyorsam Ziyech'ti topu getiren, 1 saniye bekleyip direkt zahaya çıkarmalıydı.

İcardi'nin adam çekmesini diğer oyuncular skor olarak değerlendirmeli - ama ezber gibi icardiye oynama gibi durum biraz var. bunun kırılması lazım işte.

Bayern maçında çok daha farklı bir Zaha bekliyordum. Bize bu maçları aldırması için alındı bu adamlar. Adam çalım makinası idi ama bir adam eksilttiğini göremedik. Acil form tutması lazım Ziyech ile beraber. Ben Tete'den umudu kestim. Devre arası bonservis kazanacağımız şekilde gönderilirse çok iyi olur.

Henüz Zaha ve Ziyech takıma tam olarak monte edilmedi. Bizimle sezon başı kampında yoklardı, üstüne gelip sakatlık yaşadılar.

Zaten palace zahanın suyunu çıkardı geçen sezon. Ne yazık ki böyle kaliteli ve tamamen hazır futbolcuları alacak bir bütçemiz mevcut değil.

Buna ek olarak takımda sol bek, orta saha göbek, sol kanat, sağ kanat, stoper tandemi olmak üzere 5 tane ilk 11 oyuncusu değişti. Henüz hücum hattında Zaha, kerem, Ziyech, ikardi bir elin parmağını geçecek kadar birlikte oynamadı ki ritim tutsunlar.

Bu adamlar da form tuttuktan sonra çok daha etkili bir futbol oynayacağımızaasla şüphem yok.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamın doğum gününü bizimkiler neden kutlamadı yav. Boey ve Bakambu sadece galiba

oyundan çıktığı an rakip takımlarda rahatlık yaratıyor. 90 dakika oynayamaz mi acep?

Umarım 30 undan onra atletizmi düşmeye başlamamıştır. Atletizmiyle oynayan topçularda genelde performans diğer topçulara göre daha erken yaşta düşüşe geçer.
Eskisi gibi vurup geçen zaha bize seviye atlatır

Kim doğmuş? Süper Ligin en kaliteli yabancı kanat oyuncusu doğmuş bugün. Wilfried Zaha. İyi ki bizimlesin. Geldiğinden beri zamanla fizik olarak üstüne koydun ve Manchester olsun, ligdeki maçlar olsun çok iyi oyunlar da izlettin ama izletmeye devam edeceksin. Bu sezona damga vuracaksın Palace ile EPL ye vurduğun gibi. Parçalıyla birlikte Nice mutlu senelere ağabey
InCollage_20231110_124540200.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi ki doğdun Wilfried Zaha Düşünsene bir EPL kurdusun ve senelerce hayranlıkla izlediğin, Dünyanın en zor ligini kasıp kavuran bir kanat oyuncusu var ve tuttuğun takıma geliyor. UCL maçları için diyor ve Old Traffordda sahneye çıkıyor. Çok büyük bir oyuncuya sahibiz bunu kimse aklından çıkarmasın ve desteğe devam etsin. Nice mutlu senelere Fildişi Aslanı
InCollage_20231110_114018860.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

asiri kötü paslar atiyor yahu

ziyeke kiyasla cok rezil kaliyor kanatta

Gol yanıltmasın yav ağır kötü uzun süredir, atak yapamıyoruz kanatta bu varken top sürmeyi mi unuttu ne oldu.

ben sakatım de ve çık yoksa mac gidiyor

Zankel mi ne bizde Zaha onlarda olsa önde olabilirdik ilginç

Geri
Üst Alt