#14 Wilfried Zaha

Ben zahayi takip ediyorum instada. Dedigin kesinlikle dogru. Torreira ve keremle takiplesiyorlardi, ikisini de cikarmis.

Hos bir durum degil acikcasi.
Aslı varsa takipten çıkarması hoş değil de Kerem' e biraz kızmış olması normal; gözü kale ve İcardi' den başkasını görmüyor...

Ziyech' in merkeze geçmesiyle Zaha' nın etkinliğinin artacağı kanaatindeyim; sağ veya sol kanat oynamasından bağımsız...

Kuşların paralı trolleri bütün akşam kendisi üzerinden bir güzel algı çalışması yaptı. Sırf bunun için bile takip etme-çıkma mevzusuna mesafeli yaklaşmak gerek.

Sahada yapamadıkları yada formsuzluğu üzerinden sabaha kadar tartışılır ama birileri tarafından olayların saha dışına çekilmesi hoş değil.

almanyada yasayan bir almanci kibiri var gibi bu arkadasta

ülkedeki herkes ona düsman mesela o kafa yapisinda takiliyor

Bu ne ulan? Liseli ergenler gibi yok yorumu kaldırmış yok takipten çıkmış. Nasıl bir ruh hastası foruma denk geldik arkadaş? Gerçi ruh hastası olmayı severiz. Orası da ayrı bir mevzu
Yarın da hacışakire laf atarlar ekibimizi karıştırmaya çalışıyor diye

Aslı varsa takipten çıkarması hoş değil de Kerem' e biraz kızmış olması normal; gözü kale ve İcardi' den başkasını görmüyor...

Ziyech' in merkeze geçmesiyle Zaha' nın etkinliğinin artacağı kanaatindeyim; sağ veya sol kanat oynamasından bağımsız...
Adama zamanında pas atilmiyor. Hep görüyorum bunu. Çok geç atılıyor toplar. Çünkü çoğu oyuncu Kerem en başta icardiyi düşünüyor. Olmayınca Zahaya atıyorlar defans yerine oturunca

Keşke 10 numara mevkisinde oynasa.. Çerçeveyi gördüğü anda yapıştırır. CL maçlarında gruptan çıkmak istiyorsak diğer futbolcuların form durumuna bakılırsa en büyük kozumuz..

Geri
Üst Alt