Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.175
- 59.959
- 3.473
doru gibi mlsfyalan haber yaymayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doru gibi mlsfyalan haber yaymayalım
hic takıp etmemısdoru gibi mlsf
baya bi gsli hesap diğerlerini değil de torreira ve keremi takip ediyodu eminim falan yazmışhic takıp etmemıs
Ben zahayi takip ediyorum instada. Dedigin kesinlikle dogru. Torreira ve keremle takiplesiyorlardi, ikisini de cikarmis.baya bi gsli hesap diğerlerini değil de torreira ve keremi takip ediyodu eminim falan yazmış
Ben zahayi takip ediyorum instada. Dedigin kesinlikle dogru. Torreira ve keremle takiplesiyorlardi, ikisini de cikarmis.
Hos bir durum degil acikcasi.
Dogru renktas, adim gibi eminim.dogru falan degil
Aslı varsa takipten çıkarması hoş değil de Kerem' e biraz kızmış olması normal; gözü kale ve İcardi' den başkasını görmüyor...Ben zahayi takip ediyorum instada. Dedigin kesinlikle dogru. Torreira ve keremle takiplesiyorlardi, ikisini de cikarmis.
Yarın da hacışakire laf atarlar ekibimizi karıştırmaya çalışıyor diyeBu ne ulan? Liseli ergenler gibi yok yorumu kaldırmış yok takipten çıkmış. Nasıl bir ruh hastası foruma denk geldik arkadaş? Gerçi ruh hastası olmayı severiz. Orası da ayrı bir mevzu
Evet doğruBen zahayi takip ediyorum instada. Dedigin kesinlikle dogru. Torreira ve keremle takiplesiyorlardi, ikisini de cikarmis.
Adama zamanında pas atilmiyor. Hep görüyorum bunu. Çok geç atılıyor toplar. Çünkü çoğu oyuncu Kerem en başta icardiyi düşünüyor. Olmayınca Zahaya atıyorlar defans yerine oturuncaAslı varsa takipten çıkarması hoş değil de Kerem' e biraz kızmış olması normal; gözü kale ve İcardi' den başkasını görmüyor...
Ziyech' in merkeze geçmesiyle Zaha' nın etkinliğinin artacağı kanaatindeyim; sağ veya sol kanat oynamasından bağımsız...
Zaha böyle giderse ontivero ile bile kıyaslanmaya başlarbabel baya dümdüz çöpün tekiydi. zerre umrunda değildi takım.
Zaha ile babel kıyaslanmaz yetenek tarafından da ayrıca.