#14 Wilfried Zaha

2. Devre'yi ve kadıköy maçını işaret etmiş. Bizi şampiyon yap.

Valla geldiğinden beri ne saha içi performansı çok iyi ne de saha içindeki tavırları normal. Ben bile geriliyorum izlerken. Antrenmanda takışıp çocuk gibi hareketlere girme potansiyeli olan(bu kısım önemsiz) ve bu nedenle saha içinde iyce agresifleşip, performansının düşmesi, o tribi saha içinde de sürdürme potansiyeli olan bir adam(bunlar önemli ama işte). Çok tatava yapacaksa devre arası gitsin Arabistana, Premier Lig’in Ankaragücü’sünden gelen adamln artistliğini de çekemeyiz.

Peşin edit: Çıkan habere istinaden yazmış gibi görünsem de tribal enfeksiyon durumunun genel olduğu aşikar. Söz konusu haberden bağımsız yazdıklarım. Kendini takımdan büyük gören topçu sevmiyorum.

kendisinin oyunuyla ilgili anlayamadığım çok önemli bir şey var; yıllarca kanat forvet oynayıp içe kat ederek crystal palace efsanesi oldu, bizde ise sol kanatta çizgiye basıyor. çok müsait pozisyonlarda bile topsuz oyunda içeri kat etmiyor, öyle bir durumda bir pas opsiyonu veya gol tehdidi oluşturabileceği halde bunu yapmamasının sebebi teknik midir acaba yoksa kendisi mi içeri girmek istemiyor, anlayan varsa rica ederim açıklasın.

kendisinin oyunuyla ilgili anlayamadığım çok önemli bir şey var; yıllarca kanat forvet oynayıp içe kat ederek crystal palace efsanesi oldu, bizde ise sol kanatta çizgiye basıyor. çok müsait pozisyonlarda bile topsuz oyunda içeri kat etmiyor, öyle bir durumda bir pas opsiyonu veya gol tehdidi oluşturabileceği halde bunu yapmamasının sebebi teknik midir acaba yoksa kendisi mi içeri girmek istemiyor, anlayan varsa rica ederim açıklasın.
Rakibi geçme konusunda gidip gidip topu sağa çekmekten başka bir icraat göstermedi henüz. 1-2 de durduğu yerde çalım attı pek bir faydası olmayan. Biz çılgın driblingler beklerken.

İçeriye yeterince dönüyor. 4-2-3-1 formasyonunun gerektirdiği şekilde çizgiyi de kullanarak ve bu sayede hücum alanını genişleterek oynuyor şu an. Doğrusu, Zaha' nın yaptığı; Kerem, Yunus, Tete ve Ziyech' in yaptığı gibi her top alışında içe doğru diagonal hareketlenmek suretiyle hücumcuların üst üste binmesi değil...

Atletizm yönünden en iyi seviyesine yakın olmadığı için beklentileri karşılayamadı; rakibi ters ayakta bıraktığında bile basıp gidemiyor vs. Başka önemli bir faktör de kanadında oynayan solbeklerin yetersizliği ve merkezde oynayan Kerem ile iletişiminin zayıflığı ki bu da Kerem' den kaynaklanıyor daha çok. Kiminle oynasın adam?...

Bana kalsa, eldeki kanat oyuncularının yapısı itibariyle direkt 4-3-3 e göre planlama yapar, kumar transferleri yerine orta saha hattını ne vereceği belli oyuncularla donatırdım. Başta Zaha ve Kerem olmak üzere, her biri direkt kanat forvet oynamaya daha müsait adamlar zira...

ifb lilerin zahaya ndombeleye saldırmasından memnunum çünkü böyle şeylerden sonra genelde kazığa oturan ifb oluyor. Zaha ve ndombele bunların maçında coşarsa sebebi kendileri

Sağ kanatta faydalı olacağını düşünüyorum.İki kanatta da içeri kat eden kanat oyuncusu oynatmak mantıklı değil.Geçen sene Rashica o asimetriyi güzel sağlıyodu Zaha daha fazlasını da yapabilir

Acaba hangisi büyük kabahat.. Sosyal medyada adamı takip edip etmemek mi.. Sahada adama doğru düzgün tek pas atmamak mı..

Şayet Zaha'da ben bu art niyeti görsem nefret ederdim ama adam işini iyi niyetle yapıyor.. Adamın isyan ettiği nokta yaptığı asistlerin yenmesi , tek pas almaması , yanlız kalması..

Kerem'e elinden geldiğince Icardi'ye pas atmaya çalışıyor ama diğerlerinde bunun zerresini görmediği için isyanlarda..

Eğer Kerem şu pası attı.. Herifi şu pozisyonda bıraktı ama Zaha o pozisyonu harcadı denilebilecek tek bir pozisyon varsa çıkarsın koysunlar..

Performansı yavaşta olsa yükseliyor. Sürekli kontra oynayan bir takımda olduğu için adaptasyon sorunu çekiyor biraz lakin alışmaya da başlıyor skor katkısı vermeye de başladı.

Acaba hangisi büyük kabahat.. Sosyal medyada adamı takip edip etmemek mi.. Sahada adama doğru düzgün tek pas atmamak mı..

Şayet Zaha'da ben bu art niyeti görsem nefret ederdim ama adam işini iyi niyetle yapıyor.. Adamın isyan ettiği nokta yaptığı asistlerin yenmesi , tek pas almaması , yanlız kalması..

Kerem'e elinden geldiğince Icardi'ye pas atmaya çalışıyor ama diğerlerinde bunun zerresini görmediği için isyanlarda..

Eğer Kerem şu pası attı.. Herifi şu pozisyonda bıraktı ama Zaha o pozisyonu harcadı denilebilecek tek bir pozisyon varsa çıkarsın koysunlar..
Sen niye olayi her postunda kerem-zaha catismasi yaratmaya calisiyosun ki?

Vay efendim arkadaşlarını takipten çıkmış defolup gitsin..

Yenge alakasız bir post atar.. Beğenmeyen gitsin..

2023 model Babel vs..

Cafer & Recep kim için bunlar yazıyor.. Kerem için.. Kerem konusunda adama hiçbirşey yazmadan vermediği pasların resmini koydum sonra bir baktım mesaj yetkim yok.. Kim aldı acaba bu yetkiyi :asd:

Adam Kasımpaşa maçında 124 km hızla uzaktan yazıp.. Çok klas bir plase ile 2. golü atıyor.. O maçta iyi oynamadı diyor.. CL'de 4 puanda imzası var ama sorsan tek bir asist ve golü yok ama gerçekte Zaha olmasa 0 çekmiştik CL'de..

Kerem Aktürkoğlu gibi top kaybetme konusunda ligimizde zirvede yer alan ( Hastalık bu futbolda istatislikler paylaşıldı.. Benim lafım değil gidin bakın ) ..

Şampiyonlar ligi ve lig maçında karşı karşıya kaldığı ve uzaya gönderdiği bomboş şutlarla ancak ve ancak Ali Lukunku'yla kıyaslanabilecek bir oyuncu için Zaha'yı savunan birileri çıkacak..

Sol kanatta oynasaydı bunlar olmazdı diyorlar ya o da ayrı bir Nasrettin hoca fıkrası.. Sol kanatta olsaydı boş kaleye atarmış golleri :asd:

Kim ne derse desin.. BMW > Fiat

Sen hayırdır lan? Ne demek takipten çıkmak falan...

Diyebilirdim ama boş muhabbet olur. Sahada oyununu oynasın da, isterse Galatasaray'a dair hiçbir şeyi takip etmesin.

Geri
Üst Alt