#14 Wilfried Zaha

yaw bu ne anlatıyor git zahasporu tut ne bu fanboyluk ya yaşın kaç?

benim kerem'i savunduğum falan yok şundan 1-2 ay öncesine kadar konusuna bile yazamıyodum çok salladığım için.

konunun keremle ilgisi yok, zaha şu ana kadar yetersiz bu kadar basit

boş kaleye attığı golü bile klas plase diye yutturmaya çalışıyor herif inanılmaz ya :asd:

Cafer git eyyamını başka yerde yap.. Neymiş yaşım kaçmış.. Kaynağı hayal alemi olanla benim tartışacak birşeyim yok..

Zaha nerde boş kaleye gol atmış.. Manchester'da mı boş kaleye atmış.. Ankaragücü maçında mı ?.. Kasımpaşa maçında mı.. Son Hatay maçında bile önüne düştü ama boş kaleye attı.. Kerem'de olmayan bir yetenek.. Napsın atmasın mı?..

Konunun Kerem ile alakası yok de.. Kerem için konuyu çorbaya çevir.. Sana göre yetersiz bana göre normal.. Adam Ekim ayında ritmini bulacaktı... Bu bilinerek alındı ve şu an ekmeğini kimseden pas almadan vs.. taştan çıkarıyor.. Benim gördüğümde budur.

Henüz bizim kulübe kazandırdığı bir başarı yok kendini bi halt sanmasin. Cyristal palace taraftarı değiliz biz kendinize gelin bu kulüpte hiç bir halt başarmadi. Daha ilk maçında sağa sola salyalar saçıp bağırıyordu o zaman cız etmişti içim.

IMG_7445.webp

Kafası atınca Zaha

Milli aradan sonra Sağ tarafa geçen bir Zaha'dan Abdul Kader Keita performansı.. Meraktan kafayı yeriz.
20231119_144537.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reportlayında kanalı ban yesin chati kontrol etmiyor diye

Geri
Üst Alt