#14 Wilfried Zaha

savunma katkısı zayıf zaten de hücumda iş yaptığı sürece laf etmeye gerek yok

Savunma yardımı yapmıyor diyenler maçı neresiyle izliyor

Rakibin sağ beki kimdi hangi hücum aksiyonlarına girdi

Girdikten sonra da hücumda çok etkiliydi dan dun ileri geri koşmalı futbol değil topu doğru kullanan sürekli tehlike yaratan futbol oynamamız için çaba sarf etti

En az 3 pozisyonda takibi birakti ama 3 pozisyonu da normal bir takim vermezdi. Zaten 2 pozisyonda Kaan birebir ayni calimi yedi.

Her kanat akıp gidecek diye bir şey yok ki ben abartıldığını düşünüyorum oyunu yavaşlattığına dair yorumların
Adamın tekniği üst düzey top ayağına yapıştığı an ne olacağını kestiremiyorsun ama hala tam gücüyle oynamıyor, kendini vermiyor oyuna

gömmek degil ahbab

ilerisi önemlı degil tete zaten tek basına tüm golleri kacırıyor zahaya laf etmeyiz

ama defans yapan zaha bu mac kosmadı
Zaha'nın asla öyle bir özelliği olmadı, hiç bir oynadığı takımda geriye çok dönen bir oyuncu olmadı ancak topu kapabileceğini ve kendi açısından bir sonuca dönüşebileceğini düşündüğünü toplara koşan bir oyuncu. Ziyech'de öyle , geride pres çok beklemeyin bu adamlardan hatta her topta geriye dönmelerini.

Zaha'nın asla öyle bir özelliği olmadı, hiç bir oynadığı takımda geriye çok dönen bir oyuncu olmadı ancak topu kapabileceğini ve kendi açısından bir sonuca dönüşebileceğini düşündüğünü toplara koşan bir oyuncu. Ziyech'de öyle , geride pres çok beklemeyin bu adamlardan hatta her topta geriye dönmelerini.
o zaman okan hoca takım öndeyken yaldır yaldır koşturmasın takımı 2-2 olabilirdi bu mac geri koşmayanlar yüzünden

o zaman okan hoca takım öndeyken yaldır yaldır koşturmasın takımı 2-2 olabilirdi bu mac geri koşmayanlar yüzünden
Kerem sağolsun ortaya geçince orta sahamız delik deşik oldu. Zahmet edip koşsaydı geri o pozisyonların yarısı olmazdı.

Onunda nedeni doğru sonuca varmayan paslaşmalar ve pas hataları. Bayern maçında bile şu oynattığı oyun patlamadı, arada kazalar olacaktır abartmamak lazım.

Savunmaya yardım etti gayet den hatta bir pozisyonda 87.dk civarı sanırım, rakip bir oyuncu top onlara göre sol kanattayken ceza alanımıza girdi dedim orta geldi kesin gol, Zaha geldi o sırada koşarak. BAY falan dalmış rakibi izliyordu. Onun dışında da geldi tamam hayvan gibi savunma yapmadı ama gelmed demek kaçtı demek maçı doğru izlememek demek buradan bakınca.

Ayrıca, belki bu oyundan memnun da olmayabilir. Bu da ayrı bir konu.

GA2m6EoXMAEaJeR

Kerem sağolsun ortaya geçince orta sahamız delik deşik oldu. Zahmet edip koşsaydı geri o pozisyonların yarısı olmazdı.
Kerem maçın belki de %80'inde ortada oynadı.

Delik deşik olmamızın nedeni ısrarla kereme bağlanılıyor da torreira çıktığında hep bu oluyor ve ısrarla kereme bağlanması da garip.

Şöyle bir üzüntüm var Zaha adına. Bugün Halil Derviş bile Sacha ile çok etkili ikili oyunlar yaptı, Tete-Sacha ve Ziyech-Sacha çok etkili işler yaptılar.

Bu adamın arkasında oynayan adamlar adamla verkaç yapmayı geçtim boşken pas atmaktan acizler sezon başından beri. Arkasında gerçek bir sol bek olsa çok daha keyif alırdık

Bir macta gömdünüz ya komiksiniz vallah
Evet burada oyuncular günlük olarak bir yeterli oluyor bir yetersiz.Bu konuda haklısın.
Ama zaha kesinlikle beklentinin uzağında.Yeni oyuna girrmissin hiç kosmuyorsun
Hadi defansa yardımı geçtim adana gibi boşluk veren takıma karşı bile fark yaratamiyorsun.

Dün sahada Kerem'in yerinde olmuş olsa Kerem'in gol ve asist yaptığı esnada solda soteye yatıp ayağına top istiyor olurdu. Tam kanser tip futbolcu, tüm akışı bozar. Rakip olsam isteyeceğim adamlar bunlar aynı Tadic gibi İrfan Can gibi Cengiz gibi Babel gibi.

Dün sahada Kerem'in yerinde olmuş olsa Kerem'in gol ve asist yaptığı esnada solda soteye yatıp ayağına top istiyor olurdu. Tam kanser tip futbolcu, tüm akışı bozar. Rakip olsam isteyeceğim adamlar bunlar aynı Tadic gibi İrfan Can gibi Cengiz gibi Babel gibi.
Dun sahada olsa zahada 1 gol 1asist. Belki daha fazla yapardi alakasiz bir karsilatirma olmus.

Geri
Üst Alt