#14 Wilfried Zaha

Dün sahada Kerem'in yerinde olmuş olsa Kerem'in gol ve asist yaptığı esnada solda soteye yatıp ayağına top istiyor olurdu. Tam kanser tip futbolcu, tüm akışı bozar. Rakip olsam isteyeceğim adamlar bunlar aynı Tadic gibi İrfan Can gibi Cengiz gibi Babel gibi.
Ne alakası var yahu. Zaha oynadığı maçlarda mevkiisine sadık bir oyuncu olduğunu gösterdi ama asla hareketsiz bir oyuncu olmadı. Bencil hiç değildi. Icardi ve Zaha bu takımda asist konusunda en cömert oyuncular.

Dün sahada Kerem'in yerinde olmuş olsa Kerem'in gol ve asist yaptığı esnada solda soteye yatıp ayağına top istiyor olurdu. Tam kanser tip futbolcu, tüm akışı bozar. Rakip olsam isteyeceğim adamlar bunlar aynı Tadic gibi İrfan Can gibi Cengiz gibi Babel gibi.
İlk başta uzun uzun yazdım sonra "amaaan ne uğraşacağım" diyerek sildim iyi seyirler.

Seneye çok daha iyi bir Zaha izletecek bence sezon sonuna doğru da bunun sinyalini verecektir

Savunma zafiyeti yarattığı ezberi terk edilmeli. Bu sezonki CL savunma performansı (diğer kanatlara kıyasla):

Screen Shot 2023-12-09 at 4.00.12 PM.webp

Dün girdiği dakikadan sonra pozisyonlar verdik daha doğrusu rakip üçüncü bölgemize çok rahat girdi doğrudur ancak bunun sebebi kendisi değildi. Heriflerin kalecisi eliyle en yakındaki stopere ya da ön liberoya topu yuvarlıyordu, o orta sahaya tek pas yapıyordu orta saha da tek pasta Yusuf Sarı'yı üçüncü bölgede ceza sahası çaprazında BAY'a karşı bire bir bırakıyordu. Bunu uzun süre durduramadık. BAY da hamle yapmaya çalışınca sıkıntı yaşadığımızı görünce geriye fazla kaçarak savunmaya başladı, sıkıntılı dakikalar yaşadık.

Bu sekansların esas sebebi ileride topla müsrif halimizdi. Yoğun baskılı oyunumuzu sürdüremeyecek duruma düştüğümüzde biraz daha top çevirebilmeli ya da en azından güvenlice kapanabilmeliyiz. Çok rahat kazanacağımız maçların bile sıkıntıya girme sebebi bu zaten bir senedir.

Sezon sonu vedalaşılıp yerine daha oyunumuza yatkın,daha takım oyuncusu keito nakamura tipinde biri alınmalı bence ama kendisine yönelik eleştirilerin bir çoğu çöp

Zahanın oyun tarzı bizim oyun tarzımızla uyuşmuyo.kendisini rakip bekle sürekli 1e1 bırakacak seti,kontrayı,hücumu vs oynayabilsek her maç tek başına alır maçı ama bırakamıyoruz ,topu az bişey verip rakip savunmadaki 86 kişiyi sırayla tsubasa gibi geçmesini bekliyoruz.mesela yunus adsde o şekil oynandığı için coştu ama bizde olmadı ,yusuf sarı adsde bu yüzden tuttu ama tsde olmadı bunu iyi anlamak lazım

Bekle koordineli oynayan biri değil çünkü topu ayağına isteyip kendisi topla mesafeyi katediyo onun oyun tarzı bu.arkasına arkasını toplayacak birini koyacaksın solbek savunmayı zaha hücumu yapacak zahayı alıyosan bunları planlaman lazımdı.her maç her pozisyonda bekin kademesine giremez onu oraya girmeye mecbur bırakan oyununu düzeltmen gerek

Manu maçında onananın üstüne vurduğu için de eleştiriliyo orda sola vuramaz zaten önünde adam var

Hala sakatlanıyo dersin,takım oyuncusu değil dersin,vücut dili kötü dersin eleştirilecek bir sürü tarafı var ama hep saçma sapan eleştiriliyo bu millet maçı neresiyle izliyo

su adamin ismi vahdettin sayac olsaydi coktan kadro disi kalmisti

o aldigi maasin kesinlikle hakkini vermiyor

ins yarin maci alir ama pek beklentim yok

en azindan adamini bos birakmasin yeter

su adamin ismi vahdettin sayac olsaydi coktan kadro disi kalmisti

o aldigi maasin kesinlikle hakkini vermiyor

ins yarin maci alir ama pek beklentim yok

en azindan adamini bos birakmasin yeter
Isminin bir önemi yok adı Şemsettin yanyatmaz da olsa 11 e yazılacak ilk isimlerden birisi.

Kabul etmek gerekir ki bu adam sadece CL için bizi seçti. Tabi eğer teklif yapan başka CL takımı varsa belki ayıran etkenler de olmuştur para, atmosfer gibi. E şimdi seçme sebebin tehlikede, yarın neden burada olduğunu göster ve parçala !

Kuzey takımlarına karşı fark yaratabilecek bir adam. İyi oynarsa işimiz kolaylaşır.

kopenhag istediği kadar 130 km* koşsun, kafada 130 şut kombinasyonuna sahip bir zahamız var.

haydi oğlum, haydi zahaescu!

Fena halde bu akşamın yıldızı olacağını hissediyorum

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wilfried Zaha. Her Futbolsever gibi bende bir Premier League kurduyum. Düşünüyorum senelerce Palace formasıyla Sol ve Sağda Dinamizmi, Kuvveti, Üst segment Tekniği, Çalımları ve Şutlarıyla bir Süperstar olmuş Zaha şu an Galatasaray oyuncusu. Halen inanamıyorum sonra Manchester deplasmanında attığı gol aklıma geliyor iyice mest oluyorum. Sadece UCL için bizi tercih eden böyle bir Süperstara sahip olmak çok değerli ve gurur. Kopenhag deplasmanındada fark yaratacak. Fildişi Aslanı Vol3
FB_IMG_1701870262176.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle ilk 11 oynamamalı

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt