#14 Wilfried Zaha

Gücü yok, maç kondisyonu halen yok, açık alanda dahi basıp gidemiyor. Önüne rakip gelince de götünü dayayıp kambura yatıyor.

Kerem sola.

Büyük hayal kırıklığı hem çok büyük hayal kırıklığı bu saatten sonra ligde şampiyon dahi yapsa bu sözümden vazgeçmem. Bu maçlarda iş yapamayacaksa daha nerde yapacak piyango vursa da satılsa tarzı bize göre değil

Kerem artık sola geçmeli zaha sonradan skor yaptığımız maçlarda girebilir kontra atak icin

Yalamaya devam ne olduğuna bakmadan yalamayı severiz. Yarın iki hareket yapar orta sahada herkes methiyeler dizmeye başlar. Geçen sene ki oyundan buraya niye geldik oturup düşünmek lazım.

Takımda beklenti/performans oranı en olumsuz oyuncu.

FB ile girilen transfer çalımı/sidik yarışını kazanmayı hiçbir zaman istememişimdir. Orda kazanan reelde kaybediyor; şaşmaz kural...

Palace’ına geri mi dönüyorsun, Arabistan’da yeni palace mı yaptırıyorsun bilmiyorum da yol al cidden.

Takımda beklenti/performans oranı en olumsuz oyuncu.

FB ile girilen transfer çalımı/sidik yarışını kazanmayı hiçbir zaman istememişimdir. Orda kazanan reelde kaybediyor; şaşmaz kural...
Transfer çalımı olarak lanse edilen transferlerin alan takımın götünde patlamadığı görülmemiştir.

Ligin 2. Yarısı çok farklı bir Zaha olacak dedi hala sabrediyorum. 2. Devre aynısı olursa ama söverim kanka en azından evde tv başında yani Allah ne verdiyse.

Büyük maç almanı bekliyoruz senden çünkü büyük oyuncular büyük maçları büyük oynar. Yeter yani artık kabak tadı verdin.

Kendisini çok beğenirim ama varsa talibi gönderilmeli. Vücut dili inanılmaz negatif, sürekli bir azar, sürekli suratında mutsuzluk.

Önü bomboşken bile topla gidemiyor, antremanlarda bu adamı görmüyor mu ordinaryus Buruk merak ediyorum. Acunun halı saha ligi için bile temposu düşük.

Erden Timur’un en büyük hatalarından biridir

Geri
Üst Alt