#14 Wilfried Zaha

Kendisini çok beğenirim ama varsa talibi gönderilmeli. Vücut dili inanılmaz negatif, sürekli bir azar, sürekli suratında mutsuzluk.
Şu anda takımda Muslera, Boey, Sanchez, Abdulkerim, Torreira, Ziyech, Kerem, Icardi’den katkı olarak falan gerideyken sürekli takımın kralıymış gibi davranılmasını istemesi, sürekli surat yapması gerçekten insanı inanılmaz geriyor. Topu aldığında da bir şey yaptığı yok. Git git sağa çek. Birinci vitesteki Hasan Şaş gibi.

Babel’i alsaydık en azından paramız cebimizde kalırdı. Şaka bir yana büyük takımın büyük oyuncusu olmak farklı bişey. Ziyech mesala büyük oyuncu olduğunu gösteriyor ama Zaha saman alevi gibi arada parlıyor.

Ligde dahi takımda görmek istemiyorum, hiç bir üst düzey maçta performans sergileyemedi üstüne takımın dengesini bozdu.

Bu sene çok ikilemde kaldım bu heriften afrika kupası sonrası formunu bulacak diye düşünüyorum ama Araplardan şöyle 15 milyon gibi bir cash gelse babamı bile tanımam.

Bu sene Manchester maçı ve sadece 1-2 ligi dışında rezillik ötesi. Çıkılabiliyorsa kontratından bir an önce defolup gitsin

İcardi'nin konusuna da yazdım 1 Kerem oynarken 1 de Mertens oynarken hücumda ki adamların oynama isteğine bakın.Kerem'den 1 an önce kurtulmamız gerekiyo..

Ş.ligini istiyorum acım diyen adam ş.liginde son 60 dakikası olan maçta bayağı yürüdü lan. Aksiyon gösteremedi.
Soğuk mu çarptı jnm.

Bu da açık alan topçusu. Kerem zaha tete barış hiç biri set oyunu oynayamıyor

Bunun yüzünden Kerem'i 10 numara oynatmak zorunda kalıyoruz. Sezonun fıkrası.

İcardi'nin konusuna da yazdım 1 Kerem oynarken 1 de Mertens oynarken hücumda ki adamların oynama isteğine bakın.Kerem'den 1 an önce kurtulmamız gerekiyo..
Hala kereme bazı şeyleri yıkmanın peşindeyiz. 5 tane adam değişiyor maçta farklılık oluyor gol atmak zorunda olduğumuzdan saldırıyoruz yok heves falan sürekli acayip şeyler üretiyorsunuz.
Geçen sene kerem varken gayet de oynuyordu adamlar ne değişti de oynama istekleri değişti.

Tamam adamın mallıklarına falan laf edin tavana asma sevdası kaçırdıkları okey de acayip acayip uydurma mantıkları bırakmalıyız. Adam 80 dakikada oyuna girdiğinde torreira dahil 5 adam çıkmış oluyor sonra kerem yüzünden böyle olduk.

Hala kereme bazı şeyleri yıkmanın peşindeyiz. 5 tane adam değişiyor maçta farklılık oluyor gol atmak zorunda olduğumuzdan saldırıyoruz yok heves falan sürekli acayip şeyler üretiyorsunuz.
Geçen sene kerem varken gayet de oynuyordu adamlar ne değişti de oynama istekleri değişti.

Tamam adamın mallıklarına falan laf edin tavana asma sevdası kaçırdıkları okey de acayip acayip uydurma mantıkları bırakmalıyız. Adam 80 dakikada oyuna girdiğinde torreira dahil 5 adam çıkmış oluyor sonra kerem yüzünden böyle olduk.
hater adama boşa cevap verıyon

icardi kerem uyumu olmasa ligde sampiyon olamazdık

bu uyumu zaha oynatacagım diye bozan okan hocaya zaha baslıgına yazamayan adama laf anlatma dostum

Geri
Üst Alt