#14 Wilfried Zaha

Buna abdulkader keitadan iyi filan diyenler vardi... abdulkader keita bunun yaninda ronaldinho.. keitayi durdurmak icin adamlar bacagina sariliyordu. Roberto carlos keli maymun gibi bacagina sarilmisti

Biraz gedson transferine benzetiyorum. Gedson gelene kadar Taylan Belhanda Kılınç ortasahasiyla iyi bir ivme yakalamistik. Sonra gedson form tutacak diye ortasahayi bozduk son 8 10 Mac anca forma girdi ama o ara kaybettiğimiz puanlarla şampiyonluktan olduk. Devre arası yollanmazsa ins gedson gibi forma girer diye ümit edelim hayirlisi

Ağrıları varmış kıyamam ya herif ağrım var demeye gelmiş. 20 sene premier ligde tekme yemiş adamın türkiyeye geldiğinde ağrıları tutması da ben artık inanmıyorum.

Ağrısı var da oynatmasaydın yada 2. yarının başında çıkarsaydın.

Şampiyonlar Ligi'nde beklentilerin çok uzağında kaldı. Ancak ligde gayet iyi gidiyor.

Biz bu herife kaç para veriyoruz yav. Herif sol kanat ama skora etki ettiği maçlardan birinde forvette diğerinde de forvet arkasında takılırken attı.
Ne diye ısrar ediyoruz ki peki. Forvet arkası oynarsa oynasın oynamazsa gitsin yedek otursun. Belki kıçı ısınır da hazır olur paşamız. Üşüyorsa maçlarda montla oynatalım.

anca alternatif formasyonlarda uygun. Ana planda bulunacak bir performans vermedi. Hız ve Dribbling ile iş yapmış bir adam. Şimdi o özellikleri zayıflamaya başlayınca kanatta çekilmez oluyor. Kanat oyuncularının her zaman genç olması uygun. Genç değilse bile düşüşte olmaması lazım.

beni lincleyeceksenız bılıyorum ama torreiranın ayagı hic yok sadece kosuyor yanında pasör bi adam oynamazsa sistem cöküyor kaanla falanda olmaz

yok yaf niye linc olsun. Ancak su var Recep, pas olarak kotu degil Torreira. Sorun su, 3.bolgedeki ofansif katkisi dusuk (yok degil, az ya da dusuk). Yanisi, Torreira kullaniyorsan, yaninda tempolu ancak kreatif bir oyuncu gerekiyor ya da farkli bir duze.

Zaha bekleneni veremedi evet ama o zaman hoca ya kulübeye yollayacak ya da forvet arkası gibi farklı bir formül deneyecek.
İkisi de yapılmadı.

Zahadan daha çok katkı bekleriz. Adam pl de açık alan oyuncusu olduğu için büyük takımlara karşı iyi oynuyordu. Diğer maçlarını zaten kimsenin izlediğini sanmıyorum. Hatta burada bile %90 nın izlediğini sanmıyorum. Sadece sağdan soldan TV den duyma bilgiler ile yorum yapılıyor.

ağama hikaye paylaşmalık önerim
1702444078193.webp

Zaha bize pek uymadı, arabistanda falan isteyeni vardır uygun yolla ayrılmak en güzeli.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer olurkene hayalim CL diyip duruyordun, baba millet oyniyacak sen izleyerek mu katki sagliyacaktin? Aldi ücrete göre bence gayet sinif da kaldi

Geri
Üst Alt