#14 Wilfried Zaha

Zaha maalesef bizde olmadı ve olmayacak gibi görünüyor, bir kanat oyuncusu olarak hızını kaybetmiş, topu alıp gitmesi gerekiyorken karşısına rakibin gelmesini bekliyor, çalım yeteneği de üst düzeyde değil, şutları da yetersiz. E ben ne yapayım böyle topçuyu. Keremde yerinden oldu bunun yüzünden, takımı çorbaya çevirdik

beni lincleyeceksenız bılıyorum ama torreiranın ayagı hic yok sadece kosuyor yanında pasör bi adam oynamazsa sistem cöküyor kaanla falanda olmaz

ayağı kötü değil aksine gayet istikrarlı temiz paslarla rahatlatıyor bizi. dikine pas konusunda risk almıyor fazla o da orta sahadaki yükün kendisine binmesiyle alakalı, arkasını toplayacak adam yok kaan iyi idare ediyor ama o kadar.

Kötü oynamasından öte sinirli halleri, egosu ve el kol hareketleri ile takımdaşlığı da öldürüyor.

TD olsam biletini ilk keseceğim futbolculardan olur takımda. Ama senelik 6.5 Milyon Euro veriyorken zor.
zaha palaceda da böyleydi şaşırmamak lazım ama benim için dün ki performans hayal kırıklığı.

Senin sorunun ne abicim
Alcan gitcen işte
Vurcan golünü atcan
Sorun ne sorun?

Ulan Fenere çalım diye bi sevindik, Zaha dedik Premier Lig dedik, ligin sefiri olur dedik.

Acil kendine gel bak ben sölim sana. Drgoba'yı mı arıyon, hocayla mı konuşuyon, Erden abine mi gidiyon napıyosan yap bi kendine gel artık ya

Fb şampiyonlar liginde oynasın da görelim Tadic Ferdi ikilisini Fredin fbyi taşıyışını…

Her beklentiyi veremeyen topçuyu eleştirirken mini kopenhagtan 6 yiyen fbnin topçularıyla kıyaslamaya gerek olmadığı kanaatindeyim.

Fbye de fbnin topuna da, ulan hakemler bir tek kaleye gol atmıyor FB için, onun dışında her türlü rezalet, eyyam yaşanıyor, üzerine de tribünlerden etkilendim diyen hakemler çıkıyor utanmadan. Adını unuttuğum takımdan yarım düzine gol yemiş rezil, şikeci ve bir halt oynamayan şu takımı öven gitsin kriket izlesin. Akşamki gibi hakemler olsaydı bu ligde FB ilk 5'e zor girerdi. Bizim topçular adamsa bu rezil takımı 5'ler iki maçta da. Ha 10 milyon almasını bilen Icardi paşa filan aylardır olduğu gibi ileride dikilecekse hiç oynamamalı. Çünkü tahammül kalmadı ona da Zahaya'da birçok top mop oynamayan elemana da.

Vücut mu sakat kafa mı sakat bu ne hal arkadaş böyle bir deplasmanda hocalarının gözüne uyku girmemesi lazımdı senin gibi adamı nasıl durduracaklarını düşünmekten seni sahada görünce 300-500 bin euroluk Pendik topçusu izler gibi oluyoruz bir an önce toparlan ...

El kol hareketleri tavırları falan acayip uyuz olmaya başladım. Sen ne oynuyorsun da millete el kol yapıyorsun? Bizde olmayacak belli ki.

Zaten bizim lige Pl'den gelen her transfere karşı mesafeliyimdir

Şu ana kadar yanılmadım

Umarım bundan sonraki performansı ile yanıltır

Bu kadar potansiyeli olupta bu rezil ligde kendini şu ana kadar gösterememesi enteresan. Vücut dili de çok iyi değil açıkçası. Çıkılabilecek olsa ilk çıkılacak kontratlardan birisi olur Tete ve Angelino ile birlikte.

Arab'lara verebiliriz umarım.

Hayali CL'den de elendik. Gitmek için bir sebep bence.

Dün gerçekten çok kötüydü ama bunda kopenhagin özel önlem alması da etkili oldu ..Neredeyse her pozisyon 2 kişi koşu yolunu kapadı ..Arkasında düzgün bir bek olsa dün asisti yapistirirdi Zaha marke vaziyetteyken anfelinoya bir çok fırsat cikti.. angelino sağolsun teteye attığı bir top dışında hepsini dağa taşa attı..

Ne olursa olsun Kerem ve Zaha aynı anda sahada olamaz. Dün maça Kerem başlamaliydi. Egosu bunu kaldırmıyorsa takımda tutmayip göndermek lazım. Kerem solda oynamayı hak ediyor.

Bu arada Zaha ortada oynayamaz miydi?

Zaha, Icardi ve Kerem dün sahada hiçbir şey yapmadılar

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt