#14 Wilfried Zaha

Bu adamı piyasada fenomen haline getiren olay birebir de yakaladı mı rakibin belini kırıp çalım üzerine güçlü şut atmasıydı maalesef şu anda o kadar güçsüz bir hali var ki insan bunun ikiz kardeşi mi sahada diyor ...

Bu adamı piyasada fenomen haline getiren olay birebir de yakaladı mı rakibin belini kırıp çalım üzerine güçlü şut atmasıydı maalesef şu anda o kadar güçsüz bir hali var ki insan bunun ikiz kardeşi mi sahada diyor ...
Son yıllarda bize gelen adamların en iyi ozelliklerini yapamaması son derece garip angelino da orta kesmeyi unuttu :asd:

Herkesi sakinlige davet ediyorum sayfa 200den önceki yorumları bir okuyun . 1 maçla ligin en kaliteli kanat oyuncusunu göndermek gerçekten çok saçma .Herkesin bok gibi oynadığı maçta tüm ihalenin bu herife kalmasi tuhaf değil mi ? Mertens ne yaptı girince kerem icardi Tete bir söyleyin de bilelim..
Kopenhag maçında çok kötüydü eyvallah ama bu herifi en az 1 sezon görmek lazım

Ölü hali lige 11 maç 5 gol 1 asist.. Golleri de öyle osuruktan goller değil.. Zaha bir şekilde hücum çeşitliliği katıyor ligde..Yoksa keremin İcardiye ara paslarıni izler dururuz..

Zaha yüzünden bazı futbolcularımız karşı karşıyayken topları auta atıyo tepki olarak ne düşünüyorsun bu konuda
Solda oynamamıştır ah bir solda oynasa neler olacak da işte oynamıyor Zaha yüzünden :asd:

Tamam Zaha kalsın. 3 yerli kuralını nasıl sağlayacağız? Kerem'i gönderelim on numarada berbat oynuyor.

1- Abdulkerim 2) ? 3) ?

Sol bek Kazımcan, sağ açıkta da Barışla devam öyleyse.

Solda oynamamıştır ah bir solda oynasa neler olacak da işte oynamıyor Zaha yüzünden :asd:
icardiye baklava yolluyormuş kilo alsın da yakın dostu bakambu oynasın diye
okan burukun aklına da kopenakı 65 orta açarsak deviririz fikrini sokmuş

Zaha'nın suçu ortada.. Karşısında topla buluşur buluşmaz 2-3 adam varken Casper gibi adamların içinden geçememesi..

Arkasında Angelino gibi bir vasıfsız , 10 numarada kendisine tek bir pas atmayan veya gelip yardım etmeyip alan açmayan Kerem olacak ama bizim adamımız her pozisyonda istisnasız 3-5 adamı Casper gibi geçip işini yapacak.. Madem 5 -6 milyon Euroyu alıyor yapacaksın ağa diyorlar..

CL'de 4 puanımızı Zaha getirdi.. Zaha'yı değil.. Karşı karşıya pozisyonlarda onlarca pozisyonu yiyen Kerem - İcardi ikilisi şu anki durumun bir numaralı sorumlusudur..

Kopenhag oyuncularının topla buluştuğunda Kerem'e yaptığı muameleyi ( fizik olarak ezilmesinden bahsediyorum ) lisedeki bebelere yapamazsın.

Icardi'yi suçlayamam çünkü CL elemelerinden bizi tek başına çıkarıp 24 milyon Euro'yu kasaya koydu ama o da kendini ısrarla oynatarak takımı ayrı yakıyor..

Son düzenleme:
Adam her topu aldığında rakibin sağ beki+sag acıgi+os topçusu üstüne cullandılar. Mactan sonra angelinoyu cok bos bıraktılar falan yazanları gördüm. Neden acaba :D

Zahadan daha çok katkı bekleriz. Adam pl de açık alan oyuncusu olduğu için büyük takımlara karşı iyi oynuyordu. Diğer maçlarını zaten kimsenin izlediğini sanmıyorum. Hatta burada bile %90 nın izlediğini sanmıyorum. Sadece sağdan soldan TV den duyma bilgiler ile yorum yapılıyor.

Burada öyle abartmalar olduki ki acaba ben başka zahayi falanmi izledim dedim kendi kendime.
Zaha bundan daha iyi falan olmaz.Boş alan buldugunda ara sıra atar attirir..ama sıkı defans yapan takımlara karsı varlık gosteremeyebilir.
Bu adam öyle denildiği gibi hiçbir zaman çok hızlı adam olmamişdir.
Kalitesini geçtik Kerem varken oraya Alinmasi bile planlamanın ne kadar hatalı olddugunu gösteriyor.

Kerem göndermeli şakaları anlamadım da çeyreği kadar katkı yapsa Kerem'in yeterli. Şöyle bir f/p kıyası yapın da şakalara oradan devam edelim arkadaşlar.
senin için Tr gündem başlığına güzel 1 video bıraktım knk. izlemeni tavsiye ederim menşın attım

Tamam Zaha kalsın. 3 yerli kuralını nasıl sağlayacağız? Kerem'i gönderelim on numarada berbat oynuyor.

1- Abdulkerim 2) ? 3) ?

Sol bek Kazımcan, sağ açıkta da Barışla devam öyleyse.
burası büyük sıkıntı. çoğu maçta sol bekte barış, orta sahada kaan ayhan, defansta abdulkerim oynar. sol bekin iç saha maçlarında yerli olması elzem. bazı maçlarda da sol beki yabancı yapıp kerem veya bay ileride oynayacak. buna mecburuz. ama hücum hattında artık ben zaha ziyech tete görmek istiyorum. yahut mertens tipi bir 10 no ile bir hücum hattı görmek istiyorum

Herkesi sakinlige davet ediyorum sayfa 200den önceki yorumları bir okuyun . 1 maçla ligin en kaliteli kanat oyuncusunu göndermek gerçekten çok saçma .Herkesin bok gibi oynadığı maçta tüm ihalenin bu herife kalmasi tuhaf değil mi ? Mertens ne yaptı girince kerem icardi Tete bir söyleyin de bilelim..
Kopenhag maçında çok kötüydü eyvallah ama bu herifi en az 1 sezon görmek lazım
Koca macta tekdogru duzgun aksiyon sonradan giren ziyech in 1 ara pası ki onu bakambu batırmıstı birde uzaktan attigi sahane suttu zaten yav o maca gore adam gondereceksek herkes gider iyi oynayan 1 kisi yoktu

Geri
Üst Alt