#14 Wilfried Zaha

23522.jpg

İhtiyaçtan dolayı değil, fb'ye çalım atmak için alındı. Tete de aynı şekilde. Fb de Syzmanski ve Fred'i bize çalım atmak için aldı. Biz bonservis vermedik, onlar yaklaşık 30 kağıt bayıldı. Bizim için şu ana dek dağ fare doğurdu, onlar için ise şu an ikisi de epey katkı sağlıyor. Gel gelelim fb buna rağmen hakem faktörü ile bizle aynı puanda. Biz ise bu isimlerden pek de katkı alamadığımız ve hakemlerden çoğunlukla darbe yediğimiz halde zirve ortağıyız. Transfer işini çalım üzerine değil, fayda gözeterek yapsak CL'de de devam ediyor olurduk, ligde kaybettiğimiz az buçuk puanı da kaybetmezdik muhtemelen. Tek teselli, bu 2 isim için cepten para çıkmamış olması. Ama bu çalım politikası ile transferin bize ekstrem birşey katmadığını umarım artık görmüşüzdür. Bence ikisi de ara ara katkı verecektir ama asla bir Icardi veya Torreira gibi taraftarın güvendiği isimler olamayacaklar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başından beri istemediğim bir transferdi zira her şeyden evvel sol kanat oyuncumuzun kim olduğu belliydi. Maliyet konusunda da ziyadesiyle gereksiz bir hamleydi. 1-2 maç dışında oturup izlemişliğim yoktu fakat öyle bir anlatıldı ki otomatik olarak beklentimiz yükseldi. Özellikle adam eksiltme konusunda çok ciddi fayda sağlayacak diyordum dinlediğim kadarıyla. Hazır olacak vs derken geldik yıl sonuna. Herif ayağına beton bağlamışlar gibi top sürüyor. Her şeyi geçtim Kopenhag maçını iyi oynasaydı en azından. Buna dahi ok idim. Bütün 3-4 ayı temizleyebilirdi ama sıvadı. Zararın neresinden dönülse kârdır. Bakalım bazı arkadaşların söylediği gibi kolay elden çıkarabilecek miyiz göreceğiz.

Bir daha hicbir rakiple x oyuncu icin sidik yarışına girilmemeli. Bu işlerden zararlı cıkan kulupler oluyor, kazananlar da menajerler ve futbolcular

Bu adamdan verim alinmak isteniyorsa sol bek transferi cok dikkatli secilmeli, dengeli bi bek hatta savunma yönü daha ağır basan bi bek secilmeli. Zahanin arkasini süpürecek bu eleman, zahaya da ozgurluk verilmeli, savunma anlaminda top rakipteyken sadece dogru pozisyon almasi yeterli olacaktir. Butun enerjisiyle hücuma focuslanmalı.

Baska turlu zaha hicbir zaman begenilmez.
Yaz dönemi Halil Dervişoğlu alındığında herkes musmutlu geziyordu şurada, az sayıda taraftar boş yatırım olduğunu savunuyordu. Bir transfer dönemi daha geçse bile sidik yarışı desteklenecek ve onaylanacaktır.

Stilleri benzer diye örnekliyorum. Keita'nın prime hali bizde neyse bu adam da Palace'de oydu. Biz Keita'nın prime dönemini 1 yıl tattık. Palace bu adamın prime dönemini senelerce tattı ve sakatlık cart curt su kaynatmaya başladığı an saldı ya da elde tutamadı diyelim hadi gönlünüz olsun. Yani bizde eskisinin yüzde 50'si ile filan oynuyor o da max yani. Bu saatten sonra Palace dönemi gibi uçup kaçmasını beklemek hayalcilik olur.

Stilleri benzer diye örnekliyorum. Keita'nın prime hali bizde neyse bu adam da Palace'de oydu. Biz Keita'nın prime dönemini 1 yıl tattık. Palace bu adamın prime dönemini senelerce tattı ve sakatlık cart curt su kaynatmaya başladığı an saldı ya da elde tutamadı diyelim hadi gönlünüz olsun. Yani bizde eskisinin yüzde 50'si ile filan oynuyor o da max yani. Bu saatten sonra Palace dönemi gibi uçup kaçmasını beklemek hayalcilik olur.
Atletizm ile oynayan topçuyu 30 yaşından sonra almamak lazım aslında. Atletizm ve dinamizm gençliğe bağlı çünkü

Bence aşırı tepki veriliyor kendisine. Ligde 11 maç 5 gol 1 asistle oynuyor adam. Gerçekten iyi oynadığı ve hücum hattını sırtladığı 1-2 maç da izledik. Yani isterse yapabiliyor bunları.

Kendisine kapıyı göstermek yerine, varsa bir sorun, o sorunu çözmek gerek.

Hele şu "yüzü gülmüyor" meselesi bana inanılmaz saçma geliyor. Gülse ne, gülmese ne? Sahada topunu oynasın yeter.

Zaha, Ziyech ve Tete kalite olarak Tadic, Dzeko ve Szymanski den çok çok daha iyidir, bireysel olarak ta.

Ama bu 3ü diğerlerinin yarısı kadar takımı sahiplenmedi en çok ta bu koyuyor bana.

Ulan sırf zaha var diye city değil palace maçlarını izlediğimi bilirim ya

İngilizlere anket yapmışlardı hatta big six harici takımlarda oynayan hangi oyuncuyu isterdiniz diye alayı zaha diyordu.

Arsenal taraftarları hele ölüp bitiyordu bu adam için

Benim hala umudum var ama

Kendini bulsa çok başka şeyler izletecek bize

Abi mevzu gol asist değil ki sadece napayım yani biten bir maçta gol atmasını öyle mi değil mi onu da kast etmiyorum ama şöyle oyunu rahatlatır, ayağına top geldiğinde heh şimdi iyiyiz bir seyler yapar bu adam deriz yok aksine ne varsa onu düşündürüyor şahsen bu da oyunu baltaliyor zaten görüyoruz he sadece onun eksiligidir değildir başka mevzular ama Nwakemame mi ne olduğu belli olmayan noname adam daha etkili olması üzücü.

Geri
Üst Alt