#14 Wilfried Zaha

Zaha'dan beklenti büyük olduğu için eleştiriler olması kadar doğal bir şey yok.

Sakatlık etkiliyor ya da eski ritmini bulmakta zorlukta yaşıyor olabilir hatta İngiltere'den sonra adaptasyonda halen sorunları olabilir ama şampiyonlar ligi için alındı sonuç olarak 4 maçta oynadı ve beklenti altı kaldı.

Ligde çok iyi oynadığı maçlar var ama sonuç olarak şampiyonlar liginden elendik artık daha fazla konsantre olup 2 fener maçını alması lazım çünkü Zaha böyle bir futbolcu beklentiler bu seviyede fenere karşı 2 maçıda alamaz diyorsak bir soru işareti vardır.

sol kanadı işgal etmesın bi beklentım yok

Fb maçlarını çöz bize barışak
Insallah cözer renktas. Bizim en buyuk sorunumuz kanat oyuncunlarimiz sifiri inip orta yapmiyorlar. Bundan dolayi icardi ye de az orta geliyor. Ilk Kopenhagen macinda Zaha bunu bi sefer yapti, guzel bir voleyle Tete golu atti. Zaha solda Kerem sagda.. Ziyech 10 numara baska care yok. Hem Ziyech 10 numara oynarse kaleye daha yakin oynar, sutlariyla cok gol buluruz. Uzaktan bile füze gibi atiyor.

2 gündür instada birşeyler yazıyor, bu hırsı sahada göster artık zaha. Babel gibi gidip taç çizgisinde sırtı dönük top oynama, senden bekin üstüne yaldır yaldır giden rakibin o kanadını delik deşik eden zaha performansı bekliyoruz.

Screenshot_37.webp

Çok yoruldu çarşamba dinlensin, yazık üzülüyorum adamı her maç 100 dakika oynattık.

Wekame nin hoplattigi ligi senin de kucaga alman lazimdi zaha. Hala biraz umidim var, febe maclarinda kötu göruntun devam ederse uzerini cizmek durumunda kalacagim

Zaha , ziyech, ve tete bu 3 oyunumuzda kalite ve kumaş olarak ligde yanina yaklasabilecek hiç kimse yok. Hele fb deki ortalama üstü oyuncularla karşılaştırma yapmamamız gerek. Maçları izleyenler rakiplerin oyuncularımıza nasıl önlem alıp, rakip fener olunca gölge markaj ile önlerini açıldığını görüyordur. Zaha ve ziyech ekstra calismalar yaparak fiziki olarak toparlanmalari bile güç farkını ortaya koyar.
Forumda oyuncularımızı ciddi şekilde gömme hastalığı türedi. Galatasaray forumunda olduğunuzu unutmayın. Eleştirin fakat dozunuzu ayarlayin

5 ay oldu form tutacak hala. takım arkadaşlarıyla da arası iyi değil galiba. dikkat ettim instagram'daki gönderilerine boey ve bacambu hariç beğeni atan yok gibi.

Bu sezon cok tuaf transferler yaptik, bir türlü verim alamiyoruz oyunculardan. Kimi gec geldi kimi sakat ama onca ay gecti hala bir ilerleme yok. Bu arkadasi araplar disinda kimse alamaz ciddi bir maasi var.

Bu adam bizde tutmadı sanki, belki de beklentilerin yüksek olması altında ezildi bilemiyorum ama ne olacaksa bir an önce olsun, çünkü bizim taraftar çok beklemeyi seven, sabır gösteren bir taraftar değil, ya bir an önce premier ligdeki Zaha olacak ya da arabistan çöllerine doğru yol alacak

Geri
Üst Alt