Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.206
- 60.014
- 3.473
bugün maçı kazandırsın 1 ay sallamayacağımbugün gerçek cimbomlu olma zamanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün maçı kazandırsın 1 ay sallamayacağımbugün gerçek cimbomlu olma zamanı
İlk avrupa maçına kadar diyelim.bugün maçı kazandırsın 1 ay sallamayacağım
Tamam ozaman bende Kerem kazandırsin Kereme 1 ay sallamayacagimbugün maçı kazandırsın 1 ay sallamayacağım
Tamam ozaman bende Kerem kazandırsin Kereme 1 ay sallamayacagim
Keremin neyine sallıyon çocuk yarı devrede 15 gol katkısı yapmış 3 kuruş para kazanarakTamam ozaman bende Kerem kazandırsin Kereme 1 ay sallamayacagim
fonluyorlar barışıKeremin neyine sallıyon çocuk yarı devrede 15 gol katkısı yapmış 3 kuruş para kazanarak
Yok az eleştiriliyorlar hatta.Hem Ziyech hem de Zaha fazla eleştiriliyor gibi
İdeal 8 ve 10'u bulamadı
Ziyech- Başak Manu Pendik
Zaha - Paşa A.gücü Manu
Ciddi katkılar aldık
3-4 lig maçı saydım
Ligde 7-8 puan yapar
Fener maçında da gözüktü
Beraber oynama pratiği oturmadı
Buda ön alan rotasyonunun İcardi Dışında fazla oluşundan da kaynaklı
Lig Avrupa başka yollu gitmez
Geçen senede ivme bir anda kazanılmadıYok az eleştiriliyorlar hatta.
8i 10u gecelim bahane degil bunlarHem Ziyech hem de Zaha fazla eleştiriliyor gibi
İdeal 8 ve 10'u bulamadı
Ziyech- Başak Manu Pendik
Zaha - Paşa A.gücü Manu
Ciddi katkılar aldık
3-4 lig maçı saydım
Ligde 7-8 puan yapar
Fener maçında da gözüktü
Beraber oynama pratiği oturmadı
Buda ön alan rotasyonunun İcardi Dışında fazla oluşundan da kaynaklı
Lig Avrupa başka yollu gitmez
Topsuz oyunu olmayan, topu ayağına isteyen, geçen seneki oyun akışkanlığını bozan topçuları istemiyoruz. 6 milyon euro maaş alıp hayati Kopenhag maçında yerlerde sürünen, ayağında 10 kilo yük var gibi top süren topçuları da istemiyoruz. İstikrarsız topçu hiç istemiyoruz. Bir maç var diğer maç yok diye diye sezonun yarısı bitti. Geçen sezon bu takımın en büyük gücü ilk 11 istikrarıydı, bu herifler yüzünden bunu kaybettik. Ayrıca ikisi de birbirinden antipatik. Evet, antipatik topçu da istemiyoruz. Açıklayıcı oldu mu ?Geçen senede ivme bir anda kazanılmadı
Ratasyonlu hele de hücum oyuncusunu oynatmak kolay değil
Kimi istiyoruz ne istiyoruz anlamadım
Hayırdır mehmet'im nereye gidiyorsunyolun acik olsun
Konya/Beysehir balik yemeye gidiyorum gelHayırdır mehmet'im nereye gidiyorsun
Kurt balıkçılığa git usta.Konya/Beysehir balik yemeye gidiyorum gel
Topsuz oyunu olmayan, topu ayağına isteyen, geçen seneki oyun akışkanlığını bozan topçuları istemiyoruz. 6 milyon euro maaş alıp hayati Kopenhag maçında yerlerde sürünen, ayağında 10 kilo yük var gibi top süren topçuları da istemiyoruz. İstikrarsız topçu hiç istemiyoruz. Bir maç var diğer maç yok diye diye sezonun yarısı bitti. Geçen sezon bu takımın en büyük gücü ilk 11 istikrarıydı, bu herifler yüzünden bunu kaybettik. Ayrıca ikisi de birbirinden antipatik. Evet, antipatik topçu da istemiyoruz. Açıklayıcı oldu mu ?