#14 Wilfried Zaha

Kankam takım oturmadı katılıyorum. Ama aynı mevkide oynadığın umursamaz oyuncumuz Babelde çok daha leş gibi kadrolarımızla oynadı ve senden çok daha fazla katkı verdi. Babel’in 2 katı paraya oynayıp ondan daha kötü oynamak ayıp biraz

Palastaki kas kütlesi yok erimiş gibi duruyo son fotolarda

Bir sakatlik bir oyuncuyu cidden bu kadar geriye götürebimirmi? Tamam palace dönemin de kapali defanslara nadiren oynamistir ama herif orda bile iki kisi tutsa birsekilde birseyler yapiyordu. Buraya geldi ingiltere deki halinden hic bir eser kalmadi. Cidden tuaf

Topsuz oyunu olmayan, topu ayağına isteyen, geçen seneki oyun akışkanlığını bozan topçuları istemiyoruz. 6 milyon euro maaş alıp hayati Kopenhag maçında yerlerde sürünen, ayağında 10 kilo yük var gibi top süren topçuları da istemiyoruz. İstikrarsız topçu hiç istemiyoruz. Bir maç var diğer maç yok diye diye sezonun yarısı bitti. Geçen sezon bu takımın en büyük gücü ilk 11 istikrarıydı, bu herifler yüzünden bunu kaybettik. Ayrıca ikisi de birbirinden antipatik. Evet, antipatik topçu da istemiyoruz. Açıklayıcı oldu mu ?
Valla bu sene Oscar ödüllerinde oy kullanmadım ama bunu daha önce görsem yılın mesajı oyumu bu mesajına verirdim üstat. 👏

Yüzü gülen bir Wilfried Zaha. Bu Zaha 8 sene boyunca EPL gibi bir ligde esip kavurdu. Konyaspora şimdiden geçmiş olsun
20240105_131341.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Konya maçı sende" diye başlık atıldı buda demektir ki bir halt yapmayacak. Bu adama ne zaman bu maç şov yapar desek fos çıktı. Epl deki haliyle hiç alakası yok büyük bir hayal kırıklığı...

Forvet olarak düşünülebilir ama Halil'de oynadığı süreçlerde fena bir görüntü çizmedi, Kerem'in oynayıp oynamama durumuna göre Zaha'yı solda veya forvette kullanmak lazım. Rotasyonun çok eksildiği bu zamanda Afrika kupasına gitmemesi gayet iyi olmuş diyebiliriz.

Afrika kupasına gitmemesi takımla antrenmanlara düzenli çıkması açıkçası tam geri kazanma vaktimiz geldi. Kariyerinde şampiyonluk yok hatta kupası yok diyebiliriz sadece 1 tane var hırsını sahaya yansıtma vaktin geldi.

problem dengede

Geri
Üst Alt