#14 Wilfried Zaha

Max Zaha bu galiba. Beklentiye göre bakınca çok çok düşük kaldı derim ama beklentisiz yeni bir oyuncu olarak izlersem çok iyi oyuncu derim. Ne yapalım devam.

ankaragücü'ne karşı oynadığı maç haricinde hiç bir zaman beğenmedim.

ama skor yapabilme yetisini reddedemeyiz.

Babel performansı sergiliyo şu ana kadar umarım sezon başı kampı geçirmediği için sonradan ritim bulur yoksa durum vahim.

tek forvet oynasa ıs yapar mı

Çok kötüydü yine, hâlâ umudu olan ender kişilerden biriyim ama tükeniyor yavaş yavaş.

6.5 alıyorsan Moreno kadar iş yap bir zahmet. İlk yarıda Kaan’la aralarında bir sıkıntı var gibi el kol yaptılar sürekli birbirlerine, Kerem Aktürkoğlu gibi vücut diline dikkat etmesi lazım, Allahtan gamsız bir oyuncu değil hırslı ama fiziği hala bildiğimiz Zaha fiziği değil

attigi golü ben de atarim, böyle onamaya devam edecekse bu ve tete falan rashica ile takas yapalim

Rakipteki no name herifin yaptığı dribblingin çeyreğini göremedik kendisinden lüzumsuz stepoverları görüyoruz ancak. Talibi varsa yolu açılmalı

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O golü atmasa burada daha fazla laf edilirdi, kosamiyor bu eleman ko-sa-mı-yor

Icardi'den sonra takimin en golcü oyuncusu.

Topun kiymetini bilen ve oyun zekasiyla dogru kullandiginiz zaman her mac faydali.

Ben hala Zaha'yı izleyemedim bu arada.Çok durağan oynuyor delip gitmesi , yerleşik savunmayı çok rahat bozması lazım normalde.

Bayağı kötü.1e1 ahmet mehmete karşı üstünlük sağlayamayan adamın burada işi yok.

Rakipteki no name herifin yaptığı dribblingin çeyreğini göremedik kendisinden lüzumsuz stepoverları görüyoruz ancak. Talibi varsa yolu açılmalı

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onları hiç bir zaman yapamayacak gibi. geçirdiği sakatlık atletizmini törpülemiş olabilir.
ben nwakaeme gibi oyuna etki edebilir hayali kurdum ama çok yapamadı şu ana kadar.

O da olabilir usta. İkisi aynı anda olmuyor gibi.
Zaha'ya yer açmak için Kerem'i mevkisinden ettik. Zaha'dan beklentilerin %10'u kadar katkı aldık. Halbuki Kerem geçen sene solda makine gibiydi. Dolayısıyla Kerem Zaha'dan dolayı aksıyor demek daha doğru olur.

Geri
Üst Alt