#14 Wilfried Zaha

Premier Lig efsanesi olan adam Sivas’ın ne idüğü belirsiz defans oyuncularına karşı sahadan siliniyorsa ne halt yemeye bu kadar maaş veriyoruz ki? Sezon sonunu bile beklemeye gerek yok. 3-5 ne veriyorlarsa Arabistan mı İngiltere mi gönder gitsin

Hem iyi değil hem de beki oyuna katmıyor hiç, Kazımcan’ı farkettiyseniz Zaha paşa trip atmasın diye daha iyi opsiyonları olmasına rağmen hep ona oynuyor, kanattan boşa çıkınca Zaha ya topu kaptırıyor ya da Kazımcan dışında birine veriyor.

1 ay önce elestirenlere çok laf ettim ama artık benim de takaatim kalmadı .. Ndombele vol 2. Olacak gibi

Babel'in yüzde 20'si etmez. Yanına pas veremez, rakibin içinden geçmeye çalışır, yaratıcılık yerlerde ne var atletizm ondan da eser kalmamış. Yallah Arabistan'a...

İsim varken hemen satın, ligin en kötü kanadı şuan pabucumun yıldızı. Anadolu topçuları Ndao, mendes, fall kadar oynamadı be ilk yarı yazıklar olsun. Star tiplerini yiyim senin Ahmet Oğuz'u geçemiyon daha, ezdiği toplar yol olur, bu maç özelinde 2. Yarı bir pozisyon var 1-0ken teke tek pozisyonu varken topa bastı artist artist ayağında topu tuttu

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaa arkadaş cidden bu adamın sıkıntısı nedir yahu

Geçen sene akıp giden adam bu değil miydi lan

Biz başka bir Zaha'mı seyrettik

Ne oldu da bu kadar geriledi

Anlayamıyorum bir türlü

Gönderilmeli çünkü 5-6 milyonluk topçu gibi değil en fazla 1 milyonluk adam gibi oynuyor. O maaşla 2 tane torreira gibi adam oynatılabilir

Bu herif için Keremi taraftarın önüne atıyoruz. Kıytırık Crystal Palace da kariyer yapmış biri

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam kafa olarak bizim ligi bitirmis, teklif gelmedikce mecburen katlanmamiz gerek ama en gec sezon sonu gitmesi gerek umarim iyi bir teklif gelir kendisinede yollarimizi zarar etmeden ayrilir.

Galatasaray tarihindeki en büyük hayal kırıklığımdır. Çok yükselmiştim , çok inanmıştım. Hem kendime hem hanıma formasını aldim. Hala nasıl bu kadar 180 derece dönebilir bir oyincunun formu inanamiyorum...sivas'ın gerson rodrigues'i bile kendisiyle top gibi oynadı ya ?

Ne abi sorunun ? Aidiyet mi saglayamadin? Kafanda futbolu mu bitirdin ? Vücudun mu fizigin mi bitik ?

Ya da biz mi seni gözümüzde çok büyüttük? Yildiz sandık ?

Her maç 19 asisti yendiği için kötü görünüyor.

aston villa bu adamı isteyecek kadar salaksa hemen yarın gönderelim

Geri
Üst Alt