#14 Wilfried Zaha

Maç siniri biraz geçti. Sağlıklı bakacak olursak biraz, gözle görünen en büyük sorun takımın kendisini hala kabul edemeyişi. Şimdi eski Zaha kabul görmediğine göre ( Gücü de yok, enerjisi de ), kendisinin takıma ayak uydurması lazım. Onda da çok başarılı olamıyor. Topu alınca karışıyor işler. Zaha ile maç içinde oyun olarak çok git gel yaşıyoruz.

Opera Anlık Görüntü_2024-01-13_005539_beinsports.com.tr.webp

Keşke afrika kupasına gideydin de kendimzi kandırsaydık.

Kanattan giderek değil de soldan içe girerek şur çekmesi oyunu oynamamız kazım.
Kazımcan da yerindeıynasın barış ve tete kanatları görelim biraz. Buda yardımcı dotvet olarak sadece şut çekme üzerine oyun kurgusu planlayalım.

Abi ezbere konuşmayın allasen, beğenmiyorum deyip geçin. Yok Kerem bozuyormuş, yok takımı bozuyormuş. Dümdüz kopyala yapıştır cümleler.

Yazan kesin olmuştur bu adam bildiğin Babel’in kopyası hiç bir fark göremiyorum aralarında eğer teklif varsa gönderelim

Abi ezbere konuşmayın allasen, beğenmiyorum deyip geçin. Yok Kerem bozuyormuş, yok takımı bozuyormuş. Dümdüz kopyala yapıştır cümleler.
Ağzına sağlık.
Beğenmiyorum ; Tete'yi de Zaha'yıda. Her ikiside benim nazarımda aynı eveleme geveleme ustaları.
1-Topu aldıklarında eveleyip geveleyip ya kaybediyorlar ,ya rakibe kaptırıyorlar.
2-Takımla organizasyonları " bu kadar zaman geçmesine karşın" maalesef çok düşük.
3-Süreklilik asla ve de kat'a yok.
4-Ne içeri katetmeleri/penetreleri standarda bindi, ne köşeye kadar gidip Eyüp muz ortası :) yapabiliyorlar.

Sözün özü keşke tezelden değişim gerçekleştirebilsek. Ama zor gözüküyor.

Ağzına sağlık.
Beğenmiyorum ; Tete'yi de Zaha'yıda. Her ikiside benim nazarımda aynı eveleme geveleme ustaları.
1-Topu aldıklarında eveleyip geveleyip ya kaybediyorlar ,ya rakibe kaptırıyorlar.
2-Takımla organizasyonları " bu kadar zaman geçmesine karşın" maalesef çok düşük.
3-Süreklilik asla ve de kat'a yok.
4-Ne içeri katetmeleri/penetreleri standarda bindi, ne köşeye kadar gidip Eyüp muz ortası :) yapabiliyorlar.

Sözün özü keşke tezelden değişim gerçekleştirebilsek. Ama zor gözüküyor.
Ya o muz ortayı ben devamlı yapan bir oyuncu hiç hatırlamıyorum bizde. Eyüp te görünce doğru maç mı diye kontrol ettim.
Bu arada ben Zaha yı gömmek için yazmamıştım sadece çok fazla ezbere yorum gördüğüm için öyle bir tepki verdim.

Ya o muz ortayı ben devamlı yapan bir oyuncu hiç hatırlamıyorum bizde. Eyüp te görünce doğru maç mı diye kontrol ettim.
Bu arada ben Zaha yı gömmek için yazmamıştım sadece çok fazla ezbere yorum gördüğüm için öyle bir tepki verdim.
Amaç zaten gömmek değil Sevgili Emrah ; ben olanı yazdım , gömmedim. Hala bekliyoruz bal yapan arı misali.

Dün yazmıştım bilmiyorum okudunmu ; en temelde geçen seneyi arıyoruz yani Rashica Gomis ve Duboisi fazlasını istemiyoruz ki.

Kerem Aktürkoğlu gol kaçırıyo vs diye sallıyo da millet bu adam onu da yapamıyor. Sezonun en büyük fiyaskosu. Bu adamı almayıp adam akıllı 10 numara alsak hem Keremden daha fazla katkı alır hem de eksik bir bölgemizi tamamlamış olurduk. Şampiyon olamazsak en büyük sebebi bu transfer olacak maalesef.

Kerem Aktürkoğlu gol kaçırıyo vs diye sallıyo da millet bu adam onu da yapamıyor. Sezonun en büyük fiyaskosu. Bu adamı almayıp adam akıllı 10 numara alsak hem Keremden daha fazla katkı alır hem de eksik bir bölgemizi tamamlamış olurduk. Şampiyon olamazsak en büyük sebebi bu transfer olacak maalesef.
Aynen katılıyorum.kerem'de oynuyor ama ne yaptığını blmeden deli danalar gibi saldırıyor.Hele Mertensle beraber 2 adet nur tou gibi 10 numaramız var:)
Dediğin gibi 1 tane 10 numara alıp , keremi soldaki yerinde tutsaydık bundan kat be kat daha iyi olurdu.

Zaha ilk gittiği senelerde hiç bir zaman iyi oynamamış ama bizde ki hali gerçekten berbat derecede yeme zamanı gelmiştir. Teklif olursa direk gönderirdim.

Kerem zahadan en az iki kat fazla pozisyona giriyor

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın en çok kazanan ikinci ismi, haliyle beklenti büyük. Sezon başlangıcı pek iyi olmamış idi bizimle, sakatlık durumu yaşanmıştı, daha sonrasında ise süre buldu ancak 90 dakika maçı yok idi. İlk 90 dakika maçını henüz yeni oynamış bir isim olarak istikrarını sürdürebilir ise daha iyi bir seviyeye gelebileceğini düşünüyorum.

Başından beri 4-3-3 e geçilip kanat-forvet rolü verilirse umduğumuz katkıyı vereceğini savundum ama mevcut atletik düzeyiyle o rolde de uçup kaçamaz. Rakip oyuncuya karşı avantajlı durumda iken basıp gidemiyor, iyi pasör değil, top cambazı hiç değil; geriye ne kaldı?..

Çok gömülüyor ama katılmıyorum. Oyun olgunluğu olarak katkısı var. Tuhaf bir şekilde istatistikleri de iyi. Bence sistemde sıkıntı var. Zaha tarzı oyuncular arkasında bir tane bekle değil bir bek bir orta sahayla oynadığında faydalı olur gibi yani 4-3-3. Onun dışında beklenti maliyet olarak eleştirilere katılıyorum.

Zaha nın etkili olması için verkaç yapıp alan boşaltan oyuncu gerekiyor ki bizde yok, hoş olan da bize gelince unutuyor.

Geri
Üst Alt