#14 Wilfried Zaha

Palace dönemi kapanan rakiplere karşı oynamıyordu fakat skoru alıp rakibi açtığımız maçlarda bile arkayı boşaltan rakiplere karşı hiçbir varlık göstermemesi sıkıntı

Galatasaray oyuncusu kim olursa olsun her şartta bir noktaya kadar savunurum geldiğinden beri hep savundum yine savunurum ama Ankaragücü maçı hariç hiçbir maçta ciddi şekilde ağırlığını gösteremedi.

Nwakaeme bile bu ligde kalçasını koya koya yürüyerek çalımlayarak gidip tonla skor yapıyordu. Yetenek seviyesi daha üst oyuncuyken daha hiç penaltı kazandıramamış olması bile yeterli açıklama olur.

Ne zaman düşüşte oyuncu sayısı arttıysa kadronun düzeni kaçtı. Maaş skalası uçtu, takımdaşlık kayboldu. Şu anki performansı iyi veyahut kötü olsun, düşüş çağında oyuncularla sistem takımı kuramıyorsun. Aslında en az 4 tane genç ve dinamik oyuncuya ihtiyacımız var. Bonservis verip yükselişte oyuncu almalıyız gelecekte. Bu gibi işlere artık yer yok futbolda. Şu adamın alacağı parayla iki tane zımba gibi genç transfer edebilirdik.

Çok gömülüyor ama katılmıyorum. Oyun olgunluğu olarak katkısı var. Tuhaf bir şekilde istatistikleri de iyi. Bence sistemde sıkıntı var. Zaha tarzı oyuncular arkasında bir tane bekle değil bir bek bir orta sahayla oynadığında faydalı olur gibi yani 4-3-3. Onun dışında beklenti maliyet olarak eleştirilere katılıyorum.

Bence her ikisi de..

Hem oyun planimiz pek uygun dusmuyor hem de Zaha istenilen kaliteyi henuz belirli seviyede gosteremiyor, yer yer evet ama sureklilik yok. Istatistikleri de yaniltici olabilir.

Elastico yapmaya çalıştığı anda benim için bitti gibi. Fifa street modunda takılıyor gelmeden çok küçümsemis ligi. Ek olarak korkarak oynuyor bilere yardirmiyor balta gibi girip beni sakatlarlar düşüncesi kafasına saplanmış.

Hazırlanıyor, pazartesi günü hepinizin yüzünü kara çıkaracak!11!

Yarın skoru aldığımızda açık alan bulup koşmazsa Trabzon deplasmanı oynatmaya bile gerek yok en azından 11-11 oynarız.

zahaaaaaaağğ

akşam 2 gol attı bile.

Ne zaman düşüşte oyuncu sayısı arttıysa kadronun düzeni kaçtı. Maaş skalası uçtu, takımdaşlık kayboldu. Şu anki performansı iyi veyahut kötü olsun, düşüş çağında oyuncularla sistem takımı kuramıyorsun. Aslında en az 4 tane genç ve dinamik oyuncuya ihtiyacımız var. Bonservis verip yükselişte oyuncu almalıyız gelecekte. Bu gibi işlere artık yer yok futbolda. Şu adamın alacağı parayla iki tane zımba gibi genç transfer edebilirdik.
%100 katılıyorum.Ağzına sağlık.

Bizi sinir hastasi yapmak icin mi geldin? Birebirde bir adam gec yav

Maçı izlediğimde yorumum:

Islıklanması bi kıvılcıma bağlı artık

Geri
Üst Alt