#14 Wilfried Zaha

Sokak futbolcusu tete de öyle, bir yerden sonra ne yapacağını biliyorsun. Zaten ona göre önlem alınınca da etkisiz kalıyor

İsim PR varken güzel para kazanılabilir. Böyle acemice devam edecekse.

Dedem 75 yaşında eğer bu gün zahanın yerinde oynasaydi sahsen daha mutlu olurdum. Çunku sovdugumde adminler ceza veremezdi ne yapalım herifin dedesi derlerdi

Köyüne dön hemen köyüne dön bekleme yapma kardeş kapı orada çabuk rezil herif

Latovlevichi'nin ilerde oynayanı mübarek

Kamera şakası falan mı bu topu öyle saçma yerlere dürtüyor ki gözleri falan mı bozuk acaba

Feghouli Sinan gümüş kanatları mi zaha Tete mi reis
Cevap bariz.
Yapılan tek bir transfer tutmadı yahu inanılmaz bir olay. Bir Davinson, o da Nelsson varken lüzumsuz idi ve 9 milyon bayıldık. Korkunç bir transfer dönemi geçirmişiz. Ben sövüyordum falan da bu kadarını da beklemiyordum.

Psikolojik bir durum var kesin.
İlk geldiğinde hani o hazır olmayan hali hani o 15 dk lık kondisyonlü halini hatırlıyorum 4-5 adamın içinden sihirbaz gibi geçiyordu şimdi kondisyonu normal adam 1 tane insan evladını geçemiyor.
Özgüven moral sıfır şu anda.
Takımda anladı her atılan topu eziyor kaybediyor diye pas vermiyorlar artık.
Okan hoca çıkar ve oynatma bir süre olağanüstü durum var.
Zaha bu olamaz.

Ulan Alaaddin'i Gökhan'ı gecemiyorsun. Ben 5 çalım denesem birinde geçerim herhalde dünya para alıyorsun ne bu gamsızlık

Bu adamı izleyince Palace'daki adam bu mu diyorsun inanılmaz gerçekten ya. Bu kadar rezil bir performans olamaz yani çok enteresan.

Bin kere söyledik 2. Maçından itibaren belliydi berbat olduğu. Kerem i ıslıklamayin dedik salak taraftara. Cocuk hem pozisyonundan oldu hem de ozgüveninden. BİZİM TARAFTARA 17 YAŞINDAKİ MESSİ Yİ GETİR ŞU AN KARİYERİNİ BİTİRİRİZ. ZAHA NİYE OYNAMIYOR DİYE HOCAYI YERDİK MUHTEMELEN
Ahh renkdaş az mücadele etmedim burda, Zaha yüzünden Keremide bitirdik.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1705341559782.webp

Vallahi bende söve söve küfür bitti, Tanrı'nın bize ceza olarak gönderdiği bir herif falan mı bu, karşısındaki Anadolu topçusu bunu madara etti. Ulan bunu Kayseri'ye versen Kayseri bile oynatmaz şu haliyle. 35'lik Tadic kadar bile mi oynayamazsın utanç kaynağı!

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevap bariz.
Yapılan tek bir transfer tutmadı yahu inanılmaz bir olay. Bir Davinson, o da Nelsson varken lüzumsuz idi ve 9 milyon bayıldık. Korkunç bir transfer dönemi geçirmişiz. Ben sövüyordum falan da bu kadarını da beklemiyordum.
Kanat yok bek yok mertens dışında ofansif OS yok sekiz yok. Ama on kişi aldık. Ben benim payıma dusen transfer hype I için aşırı pişmanim ve utanıyorum açıkçası

Sorunun sadece bu adamda olduğunu düşünenler 1 ay önce Nelsson için söylenenlere baksınlar.

Bizde bazı şeyler kötü gidiyor. Oyuncuların neredeyse tamamı bir dönem çekilmez hale geliyor. Icardi, Kerem şu takımın en kıymetlileri onlara bile yeri geliyor çöp muamelesi yapıyor, dayanamıyoruz.

Barış Alper'in, Yunus'un, Zaniolo'nun hatta Morutan'ın suçu neydi ? Hiçbirine kanatta bu kadar sabredilmedi, iki maç kötü oynasa hemen elestiriliyordu adamlar. Bu paşa sezonun yarısında sıfır çekti. Attıgı gollerin hiçbir kıymeti yok Galatasaray'da hucum oyuncusuysan illa ayağına bir top geliyor kaleye yuvarlamak için.

Geri
Üst Alt