#14 Wilfried Zaha

Rakipleri hep ayni calim denemesine durdurmasa, su an en az 15 golu vardi.

Hep hamstringden sakatlanmasi fizigini bitirmis gibi

Taliplisi varsa aprona kadar omuzlarda götürülüp, yanaklarından öpülüp veda etmeli ve hemen orayı koşar adımlarla terketmeli.

Gerçekten ciddi hayal kırıklığı oldu bizim için. Ne bekliyorsun ne buluyorsun. Eğer talibi varsa acil elden çıkaralım yoksa çok sıkıntı yaşarız. Hem Keremi yerinden ediyoruz hemde hemde ciddi bir maddi külfete giriyoruz. Neresinden bakarsan bak saçma bir transfer oldu, zaten şikecilerin istediği topçudan ne hayır beklenir ki. Onlar o yüzden bizim istediğimiz oyuncuları alarak doğruyu buldular

İlk maclarda o kadar el kola dedim bu harbiden hirsli iyi oynamayana kiziyor ediyor derken adam o eli kolu kendine yapiormus meger yoksa takimda el kol yapacak son oyuncu bu performansa hadi abicim.

aslında çabasını takdir ediyorum. rakipler duvar gibi çarpmasa içlerinden geçmeye çalışması gayet yaratıcı.

bu yeteneğini geliştirip gerçekten futbolcuları deler geçerse sanıyorum paha biçilemez biri olur

simdiye kadar hayal kirikligi

umarim düzelir

fiziği bitik durumda mental olarak da sağlam bi adam olmadığı için bu hallerde, yapacak bi şey yok

inşallah isteyeni vardır devre arası gönderilir ama icardi dışında maçı çevirebilecek bizi ayıklayacak bir topçu ihtiyacımız olacak. oynadığımız top bireysellige mahkum ne yazik ki. icardi'nin formsuzlugunu hesaba katarsak yine zaha gibi kumar oynayacağız o da devre arası transferinde sıkıntı ya da ziyech'ten maksimumu almaya bakacağız.

Engerek yılanı gibi olan adam bize gelince piton gibi ağır ağır hareket etmeye başladı

Saçları uzatana kadar eski zaha olmaz ama o saçlar da 1 yıla anca uzar. O yüzden bence zaha uzamalı takımdan

Geri
Üst Alt